Aiztur agresīvu piedzērušos autovadītāju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ieva Čīka/LETA

Svētdienas naktī robežsargi pierobežā kādas viensētas pagalmā aizturēja agresīvu autovadītāju alkohola reibumā, portālu «Apollo» informēja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Kā pastāstīja Pētersone, Šķaunes robežapsardzības nodaļas robežsargi, veicot dienesta pienākumus, mēģināja apturēt pa ceļu Šķaune – Zilupe braucošu automašīnu, taču automašīnas vadītāja robežsargu prasībām apturēt transportlīdzekli nepakļāvās un turpināja ceļu.

Pieļaujot kļūdu un iebraucot netālu esošajā viensētā, sieviete mēģināja apgriezt transportlīdzekli un izbraukt atpakaļ uz ceļa. Saprotot, ka auto ir nonācis strupceļā, jo ceļu jau bija aizšķērsojuši robežsargi, sieviete metās bēgt apdzīvotās mājas virzienā, taču nesekmīgi.

Aizturēšanas brīdī robežsargi konstatēja, ka 1975.gadā dzimusī autovadītāja pie stūres bija sēdusies alkohola reibumā, turklāt sieviete pretojās un lietoja necenzētus vārdus, tādējādi vēl pastiprinot savu vainu.

Par ļaunprātīgu nepakļaušanos robežsargu likumīgajam rīkojumam vai prasībai un sīko huligānismu sākta administratīvo pārkāpumu lietvedība, pati likumpārkāpēja nodota Kārtības policijas amatpersonām.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu