Aiztur jaunieti, kurš internetā draudēja iziet ielās un nošaut cilvēkus (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gideon Tsang, CC BY-SA 2.0

Likumsargi Liepājā aizturējuši jaunieti, kurš sociālās saziņas vietnē publicējis draudus iziet ielās un nošaut cilvēkus, portāls «Apollo» uzzināja Kurzemes reģiona policijas pārvaldē.

Policijas pārstāve Signe Šteinberga pastāstīja, ka pagājušās nedēļas beigās, 25.oktobrī, policijā tika saņemta informācija, ka internetā, sociālajās saziņas vietnē «Twitter.com», ievietots paziņojums, kurā kāda persona draudējusi iziet ielās un nošaut Liepājas iedzīvotājus.

Policijas darbinieki nekavējoties uzsāka iespējamā ļaundara meklēšanu, un operatīvu darbību rezultātā tika aizturēts 1993.gadā dzimis jaunietis, kurš, visticamāk, ir šī paziņojuma autors.

Aizturētais puisis savu vainu notikušajā atzinis un padarīto nožēlo, aicinot citus līdzīgas kļūdas nepieļaut.

Valsts policija atgādina, ka virtuālā vide nav anonīma telpa, kurā neeksistē ierobežojumi un var darīt visu, kas ienāk prātā – par saviem vārdiem un darbiem gan sabiedriskās vietās, gan interneta vidē katram pieaugušam cilvēkam ir jāuzņemas atbildība.

Policija lemj par nodarītajam atbilstoša soda piemērošanu.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu