Aiztur sievieti par sava divus gadus vecā dēla slepkavību (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: quinn.anya, CC BY-SA 2.0

Likumsargi Daugavpilī aizturējuši kādu sievieti, kura tiek turēta aizdomās par sava divus gadus vecā bērna nonāvēšanu, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Noziegums noticis pagājušā gada nogalē – 28.decembrī policisti saņēmuši izsaukumu uz kādu dzīvokli Daugavpilī. Ierodoties notikuma vietā, policisti atrada nepilnus divus gadus veca zēna līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Policisti uz aizdomu pamata par zēna slepkavību aizturējuši bērna māti - 1991.gadā dzimušu sievieti.

Zināms, ka sieviete strīdējusies ar savu dzīvesbiedru un dusmās iesitusi bērnam, kurš krītot atsitis galvu un vēlāk no gūtajām traumām zaudējis dzīvību.

Sievietei, kura iepriekš jau tiesāta, ir vēl viens trīs gadus vecs bērns, kurš šobrīd ir izņemts no ģimenes.

Policisti turpina kriminālprocesa izmeklēšanu, bet sievietei kā drošības līdzeklis 7.janvārī piemērots apcietinājums.

Ģimene bija deklarējusies Ilūkstes novadā. Novada bāriņtiesas priekšsēdētāja Ivita Krapāne sarunā ar aģentūru BNS neko daudz par šo ģimeni pastāstīt nevarēja, jo tā novadā deklarējusies nesen. Pašvaldībā ģimene bija vērsusies pēc sociālās palīdzības.

No citām pašvaldībām bāriņtiesa neesot saņēmusi informāciju par iespējamu vardarbību ģimenē pret bērniem.

«Ģimeni iepazināt tikai pēc šī gadījuma. Mūsu redzeslokā ģimenes [iepriekš] nebija. Otrs bērns uzreiz ir izņemts un ievietots aprūpes iestādē,» pagaidām plašus komentārus bāriņtiesā sniegt nevarēja.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu