Aiztur trīs laupītājus, kas naktī ielauzušies sirmgalvja dzīvoklī (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daniel Y. Go, CC BY-NC 2.0

Policisti Ventspilī aizturējuši trīs personas, kas oktobra beigās iekļuva sirmgalvja dzīvoklī, kur viņu aplaupīja, portāls «Apollo» uzzināja Kurzemes reģiona policijas pārvaldē.

Noziegums noticis 24.oktobra naktī ap plkst.2, kad trīs nepazīstami vīrieši aplaupījuši 77 gadus veco sirmgalvi, nodarot miesas bojājumus. Cietušais pēc notikušā nogādāts slimnīcā, bet pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas palaists ārstēties mājās.

Sadarbojoties ar Pašvaldības policijas darbiniekiem, operatīvi tika aizturētas iespējamās vainīgās personas – trīs romu tautības personas, no kuriem viens vīrietis dzimis 1982.gadā, divi jaunieši - 1995.gadā.

Abiem jaunākajiem vīriešiem piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, bet 1982.gadā dzimušajam tiesa piemērojusi apcietinājumu. Šis vīrietis jau agrāk ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar citiem līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā.

Par šādu nodarījumu piemērojams sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu