Aiztur vīrieti par 8000 latu zaudējumu radīšanu bijušajam darba devējam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas policijas darbinieki aizturējuši personu, kas nepilna mēneša laikā paspējusi 101 reizi nelikumīgi izmantot kāda uzņēmuma degvielas uzpildes karti, tā radot zaudējumus 7888 latu apmērā, portālu «Apollo» informēja Rīgas policijas pārstāvis Edgars Dudko.

Degvielas karte izmantota laika posmā no 14. februāra līdz 4. martam. Uzņēmums vērsies policijā, kur sākts kriminālprocess par nelikumīgām darbībām ar finanšu instrumentiem un maksāšanas līdzekļiem.

Marta sākumā policisti noskaidrojuši automašīnu, kas figurē lielākajā daļā gadījumu, kad nelikumīgi izmantota degvielas karte, un aizturējuši tās īpašnieku.

Noskaidrots, ka aizturētais degvielas karti par 3000 latiem nopircis no paziņas, kurš savukārt iepriekš strādājis uzņēmumā, bet, pārtraucot darba attiecības, karti uzņēmumam nav atdevis. Tāpat noskaidrots, ka, izmantojot karti, benzīns dāsni liets ne tikai savās, bet arī draugu un paziņu automašīnās.

Patlaban abiem vīriešiem piemērots aizdomās turamo statuss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu