Aiztur vīru, kuru tur aizdomās par pirms gada izdarītu sievas slepkavību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Piektdien Rīgā likumsargi aizturējuši kādu vīrieti, kuru tur aizdomās par savas sievas slepkavību, kas izdarīta pagājušajā gadā.

Rīgas policijā portāls «Apollo» uzzināja, ka vīrietis policistiem izdevies aizturēt patruļas laikā.

Pērn martā Rīgas policija saņēma izsaukumu uz Grīvas ielu, kur kāds vīrietis ziņoja par savas sievas nāvi. Mirušās vīrs apgalvoja, ka sieva mirusi dabiskā nāvē. Tomēr, veicot medicīnisko ekspertīzi, secināts, ka sieviete mirusi vardarbīgā nāvē.

Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka kopīgas pasēdēšanas laikā izcēlās konflikts starp laulāto pāri un vīrs iesitis sievai pa galvu ar trulu priekšmetu un žņaudzis viņu.

Mirušās vīrs ilgu laiku mēģināja slēpt sievas patiesos nāves iemeslus un sacīja, ka no rīta pamodies un sieva bijusi mirusi. Tomēr policija uzsāka kriminālprocesu par smagu miesas bojājumu izdarīšanu un izsludināja aizdomās turamo vīrieti meklēšanā.

Ceturtdien Rīgā policijas patruļa uz ielas pamanīja vīrieti alkohola reibumā. Likumsargi viņu aizturēja un, noskaidrojot personību, secināja, ka vīrietis tiek meklēts aizdomās par sievas slepkavību.

Aizturētais agrāk nav sodīts. Kriminālprocesa ietvaros turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu