Aizturēta persona, kas NHL spēles laikā uz laukuma meta banānu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādas policija trešdien aizturēja kādu 26 gadus vecu vīrieti, kurš pagājušajā nedēļā NHL pirmssezonas pārbaudes spēles laikā uz laukuma meta banānu.

Nepatīkamais incidents notika mačā, kurā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā komanda Filadelfijas «Flyers» savā laukumā ar 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Detroitas «Red Wings».

Banāns laukumā tika izmests pirms «Flyers» uzbrucēja Veina Simondsa izpildītā pēcspēles metiena. Simondss ir viens no retajiem NHL melnādainajiem spēlētājiem. Zīmīgi, ka 53 sekundes pirms pamatlaika beigām tieši viņš panāca mačā izlīdzinājumu 3:3.

Saistībā ar minēto incidentu Kanādas policija aizturējusi Krisu Mūrhausu. Ja Mūrhauss tiks atzīts par vainīgu, viņam nāksies samaksāt 2000 ASV dolāru (1036 latu) soda naudu.

Tiesa, policija uzskata, ka incidents nav uzskatāms par noziegumu uz rasu naida pamata un pats Mūrhauss jau paudis nožēlu par izdarīto.

«Lai gan banāns nokrita laukumā, tas nekādā veidā neietekmēja spēles gaitu, tāpēc šo pārkāpumu var uzskatīt tikai par sīku huligānismu,» izteicās vietējās policijas priekšnieks Breds Dankans.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu