Aizturēts nelicencēts plastiskais ķirurgs, kurš klientiem injicēja nezināmas izcelsmes vielas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien aizturēts vīrietis, kurš veica nelegālu plastiskās ķirurģijas operāciju, injicējot nezināmas izcelsmes vielas kādas sievietes sēžamvietā, kas noveda pie klientes nāves.31 gadu vecajam Onīlam Ronam Morisam uzrādīta apsūdzība par slepkavību.

Policija pastāstīja, ka Moriss injicējis sievietei dažādas vielas, tostarp tepi, cementu, superlīmi un automašīnu riepām paredzēto produktu «Fix-A-Flat».

Saskaņā ar lietas materiāliem, 31 gadu vecā Šatarka Nūbija martā nomira no «smagas silikona pārvietošanās», ko esot izraisījusi «kosmētiskās silikona injekcijas sēžamvietā un gurnos», konstatēja ārsts.

Viņa gāja bojā dažus mēnešus pēc tam, kad izdarīja pēdējo injekciju pie Morisa. Pirms nāves Nūbija Floridas veselības dienestam norādīja, ka par 10 operācijām laikā no 2007.līdz 2011.gadam samaksājusi vīrietim vismaz 2000 dolāru (1160 latu). Viņa palielināja pēcpusi, gurnus, augšstilbus un krūtis, teikts policijas ziņojumā.

Moriss reiz esot atklājis Nūbijas tantei, ka injicē ASV būvniecības preču veikalu tīklā «Home Depot» nopērkamo silikonu, teikts aizturētā rakstveida ziņojumā. Šļirces atstātos caurumus vīrietis aizvēra ar vates un superlīmes palīdzību.

Morisam iepriekš uzrādītas apsūdzības par strādāšanu bez ārsta licences un miesas bojājumu nodarīšanu.

Nūbija nomira korekcijas iestādē Talahasī, kur, saskaņā ar kanāla CBS sniegto informāciju, izcieta divarpus gadu cietumsodu par identitātes zādzību, lai varētu samaksāt par krūšu implantiem un tauku atsūkšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu