Aizvadītajā diennaktī Gulbenes novadā nobraukts gājējs (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā diennaktī Gulbenes novadā uz lielceļa automašīna nobraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Negadījums noticis vakar pēc plkst.17 autoceļa Smiltene - Gulbene 60.kilometrā. Automašīna «Volvo» uzbraukusi gājējam, kurš notikuma vietā mira.

Savukārt plkst.19 Saldus novada Rubas pagastā nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu notrieca 1960.gadā dzimušu velosipēdistu un notikuma vietu atstāja. Velosipēdists nogādāts Dobeles slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša aģentūru LETA informēja, ka aizvadītajā diennaktī Rīgā automašīna notriekusi 55 gadus vecu vīrieti, kurš ar galvas un kājas traumu nogādāts slimnīcā.

Latgalē divi jaunieši - 17 un 18 gadus veci - nogādāti slimnīcā ar ķermeņa sasitumiem un nobrāzumiem. Jaunieši mediķiem stāstījuši, ka gājuši pa ceļa malu un viņus notriekusi automašīna, kas no notikuma vietas aizbraukusi.

Arī Vidzemē automašīna notriekusi 43 gadus vecu velobraucēju, kurš ar mugurkaula jostas daļas skriemeļu bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 126 ceļu satiksmes negadījumi, kopumā cietis 31 cilvēks.

Valsts policija pēdējā laikā ļoti aktīvi uzrunājusi iedzīvotājus ar aicinājumiem nēsāt atstarotājus un ievērot īpašu piesardzību diennakts tumšajā laikā. Taču diemžēl joprojām, iestājoties tumšajām stundām, negadījumos cieš gājēji, kuri nav laicīgi pamanīti.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu