Aizvadītajā naktī divi cilvēki Rīgā guvuši traumas, neuzmanīgi lietojot pirotehniku (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Aizvadītajā naktī divi cilvēki Rīgā guvuši traumas, neuzmanīgi lietojot pirotehniku, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Galvas traumu un smadzeņu satricinājumu guvusi kāda 39 gadu veca sieviete, kurai galvā trāpījusi petarde, bet 48 gadu vecs vīrietis, kam tuvu pie rokas sprāgusi petarde, guvis rokas traumu, kā arī mediķiem sūdzējies par dzirdes un redzes traucējumiem.

Salīdzinot ar citiem gadiem, divi gadījumi - tas esot maz, jo, piemēram, pērn esot bijuši aptuveni seši līdz septiņi gadījumi, kad traumas gūtas, neuzmanīgi lietojot pirotehniku.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī kopumā Neatliekamās medicīnas palīdzības dienesta brigādes devās uz 1446 izsaukumiem, no tiem 302 gadījumos bijušas dažāda veida traumas. Medicīniskās palīdzības izsaukumi bijuši par aptuveni 150 gadījumiem vairāk nekā ikdienā. Mediķiem dežūra bijusi saspringta.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu