Akcijā aicina ziedot saldumus sirmgalvjiem (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tuvojas Lieldienas un Radošās apvienības jauniešiem «TREPES» brīvprātīgie apciemos 420 vientuļos ļaudis ar mērķi iepriecināt svētkos un izdzīvot kopā Lieldienu tradīcijas, informēja Ramona Liepiņa, biedrības «Radošā apvienība jauniešiem Trepes» prezidente.

Aicinām mums palīgos skolas, bērnus un jauniešus, viņu vecākus savākt ziedojumos dažādus saldumus un našķus, ko pievienot pašu krāsotām olām , radošiem apsveikumiem un plaucētiem bērzu zariņiem. Lūdzam skolas atsaukties un saldumus ziedot līdz 15.04., iepriekš piesakot savu dalību akcijā e-pastā brivpratibasmaja@inbox.lv vai pa telefona nr. Sofijai 26770263 pēc mācību stundām, lai vienotos par ziedojuma saņemšanu.

Uzņēmīgākos aicinām mums pievienoties Olu Deco darbnīcās 15.04.pulkst.16 un 21.04.pulkst.15 Brīvprātības mājā, Mūkusalas ielā 72/3.stāvā, Rīgā.

16.aprīlī apciemosim Rīgas Patversmes Dienas centru bezpajumtniekiem un maznodrošinātām personām, 22.aprīlī apciemosim Kristīgo sirmgalvju aprūpes māju «Ciāna» un Rīgas Sociālās aprūpes centru «Mežciems».

Svētku gaidīšanas akcija «Vairo prieku!» tiek rīkota jau no 2008.gada un tās mērķis ir iepriecināt ļaudis, kuriem svētku laikā prieka ir mazāk kā mums. Savukārt, mums ir iespēja paust brīvprātību un vairot pozitīvas emocijas.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu