Aktiera Pola Volkera nāvē nozīmīgs faktors bija ātra braukšana (44)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Barbara.Doduk, CC BY-NC-ND 2.0

Filmas «Fast and the Furious» («Ātrs un bez žēlastības») zvaigznes Pola Volkera nāvē nozīmīga loma bijusi pārgalvīgai braukšanai ar automašīnu, paziņojusi Losandželosas policija. Kā jau ziņots, 40 gadu vecumā Volkers sestdienas pēcpusdienā gāja bojā autoavārijā. Sarkano 2005.gada «Porsche Carrera GT» vadīja viņa draugs, kurš arī gāja bojā.

«Ātrums bija nozīmīgs faktors autoavārijā,» atzina Losandželosas apgabala policija. Volkers bijis ceļā uz savas labdarības organizācijas «Reach Out Worldwide» pasākumu. Laikraksts «Los Angeles Times» ziņo, ka avarējušo mašīnu vadīja 38 gadus vecais Rodžers Rodass, kuram pieder auto pārdošanas un sacīkšu kompānija «Always Evolving». Policija šo informāciju neapstiprināja, tomēr firmas mājaslapā ievietota pateicība par izteiktajām līdzjūtībām.

Volkers kļuva slavens ar dalību filmā «Ātrs un bez žēlastības», kur atveidoja policistu Braienu O'Konoru. Viņš piedalījies piecās no sešām filmas daļām. Kinostudija «Universal Pictures» apstiprināja, ka uzsākta sērijas septītās daļas uzņemšana. Volkeru piemin viņa kolēģi no «Ātrs un bez žēlastības» filmām. «Pols bija ļoti gaišs cilvēks,» sacīja aktrise Džordana Brūstere. «Es nespēju noticēt, ka viņš ir aizgājis.»

Tikmēr aktieris Vins Dīzels rakstīja, ka «debesu valstība ir ieguvusi jaunu eņģeli». «Brāli, man tevis ļoti pietrūks,» viņš tvītoja. Līdzjūtību izteica arī citi Holivudas aktieri. «Šajā smagajā periodā sūtu savu spēku, mīlestību un ticību Volkeru ģimenei,» raksta Dveins Džonsons. «Mūsu spēks nāk no viņa gaišuma.» Savukārt Džesika Alba, kura ar Volkeru spēlēja 2005.gada drāmā «Into the Blue», viņu raksturoja kā «brīnišķīgu cilvēku - ļoti jauku un piezemētu».

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu