Aktierim Armandam Reinfedam pēc intervijas uzrodas 22 gadus vecs dēls (226)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Armands Reinfelds
Armands Reinfelds Foto: Publicitātes foto

Kādreizējais Jaunā Rīgas teātra aktieris Armands Reinfelds, kurš savulaik saņēma gada aktiera balvu par lomu izrādē «Kā lēna un mierīga upe ir atgriešanās», kā arī bija filmējies slavenajā filmā «Likteņa līdumnieki» uz vairākiem gadiem pameta Latviju, lai dotos laimes meklējumos ārzemēs. Taču nu Armands ir atgriezies Latvijā, lai meklētu jaunas iespējas.

Pirms aptuveni divām nedēļām žurnālā «Privātā Dzīve» bija lasāma intervija, kurā Armands vaļsirdīgi atklāja savu stāstu par piedzīvoto ārzemēs, kā arī dažādām pārdomām. Armands pastāstīja, ka sapņa par ģimeni viņam gan neesot: «Bērni? Tādu man, par laimi, oficiāli nav, un nezinu, vai kādreiz būs.»

Tomēr, kāda sieviete, izlasot šo interviju, nav spējusi turēt pie sevis informāciju, ka Armanda teiktais nav patiesība. Sieviete atklāja, ka Armandam ir 22 gadus vecs dēls Ēriks, kuru Armands ir atteicies atzīt, vēsta žurnāla «PDz» jaunākais numurs. Liene un Armands esot iepazinušies Rīgas Kinostudijā, strādājot pie Imanta Krenberga filmas «Cilpā».

Armands žurnālam «PDz» sacījis, ka pirms daudziem gadiem kāda sieviete uz teātri atsūtījusi ziņu par bērna piedzimšanu, taču viņš nav vēlējies uzmeklēt nedz dēla māti, nedz pašu bērnu. «Vai tad visiem jaunības grēkiem izsekosi?» aktieris retoriski vaicājis. Ērika māte Liene pauda, ka dēls zina, kas ir viņa tēvs, bet viņš negrib, lai tēvs uzrastos tikai tad, kad viss būs salaists dēlī un Armands pēkšņi attapsies, ka dēls ir viņa pēdējais salmiņš.» Jāpiebilst, ka žurnālā «PDz» publicēta Ērika bilde, kurā redzams, ka vizuāli Ērikam piemīt izteikta līdzība ar Armandu.

Komentāri (226)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu