Aktieris iegūst lomu žurku slaktēšanas dēļ (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktuālās filmas «Pacific Rim: Uzbrukums Zemei» zvaigzne, aktieris Čārlijs Dejs (Charlie Day), lomu šajā fantastikas grāvējā ieguva patiecoties tam, ka viņam reiz nācās «slaktēt žurkas». 

Amerikāņu aktieris Čārlis Dejs, kurš ir zināms pēc TV seriāla «It's Always Sunny in Philadelphia», komēdijas «Neciešamie bosi» un citām filmām, intervijā TV raidījumam atklāja, ka režisors Giljermo Del Toro («Pāna Labirints», «Ellespuika») viņam piedāvāja lomu jaunajā kases grāvējā tikai tāpēc, ka aktierim reiz nācās slaktēt žurkas. Jāprecizē, ka žurku nogalināšana notika nevis reāli, bet gan TV seriālā (neviens dzīvnieks necieta).

Čārlijs Dejs stāsta: «Kādu dienu zvana izcilais Giljermo Del Toro, kurš, izrādās, ir liels mana TV seriāla cienītājs... Un lūk, viņš man piedāvā lomu jaunajā filmā «Pacific Rim», jo vienā seriāla epizodē es spēlēju žurku slepkavu, proti, ar beisbola nūju man nācās slaktēt žurkas. Del Toro atklāja, ka tieši šīs epizodes dēļ izvēlējās tieši mani, jo droši vien, ja jau es varu slaktēt žurkas, varēšu cīnīties arī ar monstriem».

Režisora Giljermo Del Toro fantastikas piedzīvojumu trilleris «Pacific Rim: Uzbrukums Zemei» patlaban ir skatāms Latvijas kinoteātros. Filmas anotācija:

Kad no okeāna dzīlēm iznirst briesmīgu monstru leģions - Kaijū, aizsākas nebeidzams karš, kurš prasa miljoniem cilvēku dzīvības un izsūc cilvēces resursus. Cīņai ar Kaijū tiek radīti īpaši ieroči - milzu roboti jēgeri, kurus sinhroni vada divi piloti ar neironu saitē saslēgtiem prātiem. Tomēr arī jēgeri izrādās bezspēcīgi nežēlīgā leģiona priekšā. Kad cerības uzveikt monstrus ir zudušas, vienīgie, kas vēl varētu ļaudis glābt, ir kāds izbijis pilots un nepieredzējusi praktikante, kuriem tiek uzticēta savu laiku nokalpojušā milzu robota jēgera vadība. Abi cīnītāji kļūst par cilvēces vienīgo cerību tuvojošās apokalipses priekšvakarā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu