Aktieris Šaija Labafs pēc plaģiātisma skandāla «aiziet no sabiedriskās dzīves» (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs tviterī pēc nesenā plaģiātisma skandāla paziņojis par aiziešanu «no visas sabiedriskās dzīves», vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Pērnā gada nogalē Labafa īsfilmā «Howard Cantour.com» skatītāji atpazina no komiksu autora Daniels Klovsa darbiem patapinātus dialogus. Pēc neveiksmīgas taisnošanās Labafs atzina, ka esot «izgāzies».

Ironiskā kārtā atvainošanās ziņojumu viņš bija nokopējis no vietnes «Yahoo! Answers». Kad atklātībā nāca arī tas, viņš Klovsam vēlreiz atvainojās ar lidmašīnas vilktu ziņu Losandželosas debesīs. Tagad Labafs nolēmis vairs nepiedalīties Holivudas sabiedriskajā dzīvē, jo «pēdējā laikā uzbrukts manai mākslinieciskajai integritātei».

Daži Labafa izdarības uzskata par slavenību nereti bezjēdzīgo atvainošanos parodiju, savukārt citi par to šaubās. Labafs pazīstams ar neparastām metodēm, kā iejusties lomā. Gatavojoties filmas «Charlie Countryman» uzņemšanai, viņš lietojis LSD, bet kinolentes «Nymphomaniac» veidotājiem esot iesūtījis savus seksa video un kailfoto. Ārvalstu mediji baumo, ka kara filmas «Fury» filmēšanas laikā aktieris esot pārtraucis mazgāties, lai labāk izprastu dzīvi ierakumos.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu