Aktieris Žerārs Depardjē nodibinājis aviokompāniju (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Franču aktieris Žerārs Depardjē Beļģijā reģistrējis savu aviolīniju «Cyran’R», kas nosaukta par godu viņa pirmajai lielajai lomai 1990.gada filmā «Cyrano de Bergerac» («Sirano de Beržeraks»), vēsta biznesa laikraksts «The Wall Street Journal».

Aktieris uzņēmumu reģistrējis novembrī. Tam ir tāda pati adrese kā Depardjē piederošajai viesnīcai «Villa White Cloud». Nav skaidri zināms, ko kinozvaigzne iecerējis pasākt ar jaundibināto kompāniju. Taču «The Wall Street Journal» pieļauj, ka Depardjē plānojis to izmantot tikai paša lidojumiem privātā lidmašīnā.

Depardjē mitinās klusā Valonijas reģiona municipalitātē Estempjī, kurā atvēris veikalu «La Cave de Gerar». Tajā nopērkami slavenību vīni. Bez paša Depardjē darinājumiem pircējiem piedāvātas franču rokmūziķa Džonija Halideja, kā arī Andželīnas Džolijas un Breda Pita veidotās vīna šķirnes.

Depardjē Beļģijā reģistrējis uzņēmumu «Holding 2712», turklāt nesen vēl arī nopircis nozīmīgu daļu no nekustamā īpašuma firmas «Cogimmo». Patlaban kompānija meklē vietu Depardjē restorānam, vēsta biznesa avīze «L’Echo». Pērn Beļģijas municipalitāte Estempjī padarīja Depardjē par savu goda pilsoni. Depardjē pirms diviem gadiem Nišā, kas atrodas Estempjī municipalitātē netālu no Francijas robežas, iegādājās māju.

Nišā arī apmetušies citi turīgi francūži, kuru pievilinājušas Beļģijas labvēlīgākās nodokļu likmes. Pagājušā gada sākumā Krievijas prezidents Vladimirs Putins Depardjē piešķīra arī Krievijas pilsonību, franču aktierim ar lielu patosu ierodoties pēc jaunās pases.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu