«Aldaris» 40 līdzjutējiem apmaksās braucienu uz PČ hokejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Alus darītava AS «Aldaris» 40 Rīgas «Dinamo» Fanu kluba biedriem apmaksās braucienu autobusā uz pasaules hokeja čempionātu Bratislavā aprīlī, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmuma pārstāvji.

Kā «Nozare.lv» sacīja «Dinamo Rīga» Fanu kluba pārstāvji, izbraukumā ar «Aldara» atbalstu dosies 40 līdzjutēji no kopumā 270 fanu kluba biedriem. Līdzjutējiem tiks apmaksāts brauciens uz pasaules čempionāta priekšsacīkstēm laikā no 29. aprīļa līdz 5. maijam, lai klātienē vērotu priekšsacīkšu spēles starp Latvijas un Čehijas izlasi, Latvijas un Somijas izlasi, kā arī starp Latvijas un Dānijas izlasi.

««Aldaris» ir ne tikai viens no aktīvākajiem Latvijas hokeja atbalstītājiem, bet arī līdzjutēju vēstnesis. Jau pērn pasaules čempionāta laikā [Vācijas pilsētā] Manheimā labākajiem faniem pasaulē uzsaucām autobusu. Toreiz šis autobuss ieguva milzīgu popularitāti un kļuva par Latvijas fanu atpazīstamības etalonu. Arī šogad sadarbībā ar «Dinamo Rīga» fanu klubu piedāvājam šādu iespēju,» sacīja «Aldaris» izpilddirektors Tomass Pantelli.

«Aldaris» Bratislavā gādās arī par iespēju, lai latviešu līdzjutējiem būtu iespēja baudīt latviešu alu. Savukārt sadarbībā ar SIA «Travel Art» un Latvijas Hokeja federāciju plānotas dažādas aktivitātes Latvijas hokeja līdzjutēju centrālajā pulcēšanās vietā Bratislavas krodziņā «Baltie Krekli».

«Aldaris» ir hokeja kluba «Dinamo Rīga» galvenais atbalstītājs kopš 2009. gada. Noslēgta vienošanās par sadarbības turpināšanu vēl vismaz trīs gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu