Amerikāņu repere nopludina albumu, spītējot ierakstu studijai (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu repere Andžela Heiza nopludinājusi savu debijas albumu internetā, spītējot ierakstu studijas lēmumam to izlaist tikai nākamgad.

Albumu «Dirty Gold» bija plānots izdot nākamā gada martā, taču Heiza uzstāja uz agrāku datumu. Studija «Island/Republic Records» nepiekrita, un mūziķe trešdien nopludināja savu debijas ierakstu internetā. Viņa ievietoja albumu vietnē «Soundcloud», kur to varēja lejupielādēt par brīvu. Repere panāca savu, un kā jaunais iznākšanas datums nolikts 30.decembris.

«Nav viegli riskēt ar visu, ko pēdējā gada laikā esmu paveikusi, taču man tas bija jādara. Gan manis, gan arī jūsu, fanu, dēļ. Neļaujiet nevienam rotaļāties ar jūsu sapņiem, lai kas viņi arī būtu. Viņiem nepiederi ne tu, ne tava pārliecība, nedz arī tava nākotne,» viņa raksta. Albuma veidošanā roku pielikuši producenti Gregs Kērstins un Markuss Dravs, kuri agrāk sadarbojušies tādām mūzikas zvaigznēm kā Bjorka, «Arcade Fire», «Mumford and Sons» un Lilija Allena.

Vienu no «Dirty Gold» dziesmām sacerējusi austrāliešu dziesmu autore Sia, kura sadarbībā ar popdziedātājām Rianu un Ritu Oru radījusi populārus hitus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu