Andersons: Meklēšu iespējas spēlēt kaut kur citur (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas hokeja izlases kandidāts Jānis Andersons sarunā ar «Apollo» sacīja, ka līmenis Ukrainas čempionātā nav peļams, taču hokejists nākamsezon plāno mainīt spēlēšanas vietu.

Aizvadītajā sezonā aizsargs pārstāvēja Ukrainas čempionāta klubu Kijevas «Kompanion», kas sezonas beigās tika pie sudraba medaļām. Finālā ar 0-4 nācās piekāpties Doņeckas «Donbass» hokejistiem.

«No KHL vienības «Donbass» Doņeckas komanda uz Ukrainas finālspēlēm pieteica trīs, četrus spēlētājus, līdz ar to nevar teikt, ka pretī bija lielā komanda,» teic Andersons, kurš spēles gan noskatījās no malas.

Delnas lūzumā Jānis iedzīvojās vienā no regulārās sezonas spēlēm. Epizodē pie borta tika pielietots spēka paņēmiens, taču savu roku neizdevās pasargāt un vēlāk sekoja arī ģipsis. Aizsargs mēģinājis atgriezties uz ledus, taču nesekmīgi. «Staigāju ar ģipsi, kad to noņēma, likās, ka varu spēlēt, taču roka pilnībā nebija sadzijusi un bija grūtības atdot piespēli vai izdarīt metienu.»

«Kopumā čempionāts patīkami pārsteidza, komandās ir pieredzējuši spēlētāji, daudzi no Krievijas augstākās līgās, arī čehi. Kā mums veiktos Baltkrievijas čempionātā? Neesmu šogad redzējis, kā komandas tur spēlē, bet domāju, ka «Kompanion» tabulā būtu vidusdaļā. Par finansiālajiem nosacījumiem nevaru sūdzēties, alga tika izmaksāta laikā un aizvainotam nav pamata būt.»

Aizsargs gan atzīst, ka labprāt spēkus izmēģinātu kādā citā līgā, neminot konkrēti piemēru kur.

«Protams, es varu gaidīt, ka man kāds piedāvā apjomīgu līgumu, taču beigās neko nesagaidīt. Meklēšu iespējas spēlēt kaut kur citur Eiropā,» piebilda aizsargs.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu