Andersons: negribas lidot uz Košici

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hildrupphoto.com

«Protams, ka saprotam, kas notiek mūsu galvās,» tā pēc zaudējuma Slovēnijas hokejistiem norādīja Latvijas izlases aizsargs Jānis Andersons.

Latvijai šajā čempionātā vēl atlikušas divas spēles. Pretiniekos Baltkrievijas un Austrijas valstsvienības, kuras šodien aizvadīja savu pirmo savstarpējo spēli. Latvijas izlase jau ir izlidojusi uz Košici, kur rīt tai paredzēts treniņš.

«Kādā brīdī atslābām, bet zinām, ka jāspēlē labāk. Nesanāca piespēles, viņi piespieda mūs kļūdīties un guva vārtus. Mēs savus neiemetām. Kas notika ģērbtuvē pēc otrās trešdaļas? Gatavojāmies trešajam periodam, centāmies uzmundrināt viens otru, bet nav jēgas vienam uz otru kliegt. Trešajā trešdaļā mums nepaveicās un salūzām. Jābūt vienotiem un jāspēlē tālāk,» uzsvēra aizsargs, kuram šī bija pirmā spēle šajā turnīrā.

Vai izlase ar šādu sniegumu spēs Košicē saglabāt vietu elites grupā? «Domāju, ka jā. Spēle sākas no 0:0, jāuzvar divas spēles, nevar nolaist rokas. Jāatrod cīņasspars, citu variantu nav. Protams, ka negribas izkrist uz 1. divīziju. Puiši ilgus gadus spēlējuši elites grupā, negribētos tagad to visu zaudēt. Negribas lidot, vēlējāmies palikt te un spēlēt par kādu augstāku vietu, taču dzīve ir tāda, kāda ir un jāspēlē tālāk,» piebilda Andersons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu