Andrē piedāvā klausītājiem otro singlu no topošā albuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ierakstu kompānija «Dynamic Records» piedāvā hiphop izpildītāja Andrē jaunāko singlu [s:38702], kurš jau ir otrais singls no viņa topošā otrā albuma.

Singlu «Bez Raizēm», kā arī dziesmas vokālo un instrumentālo versiju var lejupielādēt bezmaksas šeit: «andree.lv/singls» un citās interneta mājas lapās.

Albums varētu atšķirties no iepriekšējā Andrē albuma, jo izpildītājs ir veiksmīgi uzsācis sadarbību ar vairākiem elektroniskās klubu mūzikas djiem un producentiem no Latvijas. Pagaidām albuma nosaukums un izdošanas datums nav zināms.

Šoreiz Andrē sadarbojās ar elektroniskās mūzikas Dj un producentu Andri Lazdānu jeb plašākai publikai zināmu arī kā Andy Bassland. Dziesmā piedalās arī R'n'B dziedātājs Māris Rumba (Marizo), kurš jau kādu laiku dzīvo un strādā Anglijā. 

Vēl dziesmā var dzirdēt dziedātāju Ivetu Baumani, ar kuru Andrē jau sadarbojās iepriekšējās savās dziesmās. Iveta Baumane piedalījās arī viņa debijas albumā «Cits Skatiens», kurš tika izdots pagājušā gada oktobrī un tika nominēts arī «Gada Balvai 2010» kā labākais hiphop albums. Citas Ivetas Baumanes dziesmas var dzirdēt draugiem.lv mūzikas profilā: «draugiem.lv/ivetta».

Sīkāku informāciju variet uzzināt šeit: «andree.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu