Andreja Mamikina autorprogramma «Bez cenzūras» atradusi jaunu ēteru (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 10. aprīlī, REN TV Baltija ēterā pirmo reizi būs skatāma Andreja Mamikina autorprogramma «Bez cenzūras».

Andrejs Mamikins nepilnas divas nedēļas pēc viņa autorprogrammas skandalozās slēgšanas TV5 atgriezīsies pie saviem skatītājiem. Tikai šoreiz jau citā televīzijas kanālā – mediju koncernā «Baltijas Mediju Alianse» (BMA) ietilpstošajā REN TV Baltija.

Andrejs Mamikins: «Tikšanās ar REN TV Baltija auditoriju notiks šai programmai īpašā dienā – tieši 10. aprīlī paliek seši gadi kopš pirmās «Bez cenzūras» iziešanas ēterā. Esmu gandarīts, ka projekts ne tikai turpināsies, bet iegūs nozīmīgu tālākās attīstības vektoru. Būt ēterā kanālā, kura skatīšanās rādītāji ir gandrīz divkārt augstāki nekā TV5, tā ir arī divkārša atbildība.»

Kā liecina pētījumu aģentūras TNS apkopotie marta TV auditorijas pētījuma rezultāti, tad šī gada trešajā mēnesī kanālam REN TV Baltija veltīti 5,3%, bet kanālam TV5 – 2,8% no kopējā TV skatīšanās laika.

«Bez cenzūras» saglabās skatītājiem ierasto aktuālās intervijas formu, taču tās tematika tiks paplašināta. Arī pats raidījuma formāts iegūs jaunas iezīmes: vairāk asuma programmai piešķirs studijas viesu debates-dueļi un materiāli par nozīmīgām sociālām tēmām.

Plānots, ka ētera laikā skatītāji varēs paust savu attieksmi pret notiekošo ar telefonbalsojuma starpniecību. Raidījums būs skatāms no pirmdienas līdz piektdienai, t.i., darbdienās 18:45. Programmas garums – 45 min.

BMA Latvijas televīzijas programmu direktors Valērijs Jeršovs: «Analītiskās programmas ir kanāla «REN TV Baltija» nozīmīga saturiskā komponente, tāpēc Andreja Mamikina autorraidījums «Bez cenzūras» organiski iekļausies kanāla programmā. Uzskatām, ka tas būs interesants un piesaistīs domājošu, sociāli aktīvu, gados jaunu skatītāju auditoriju».

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu