Andris Kivičs klusām iestūrējis laulības ostā - jau trešo reizi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš.

Andris Kivičs vienmēr centies būt romantisks, lūk, vēl viens apliecinājums. Savu jauno draudzeni viņš par sievu apņēmis tieši Visu mīlētāju dienā - 14. februārī.

Andris Kivičs (34) laulības ostā iestūrējis jau trešo reizi, kamēr Madarai Niperei  (19) šīs ir pirmās laulības, vēsta brīvdienu žurnāls «Vakara Ziņas».

Kiviča personīgā dzīve ir visai raiba. Viņam ir dēls no attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku. Viņš ir divas reizes precējies un šķīries. Sievas lomā bijusi gan basketboliste Ilze Ieviņa, gan modele Elīna Straume. Kādu laiku Kivičs bija kopā ar saksofonisti Agnesi Karpoviču, tomēr attiecību beigās Andris paziņojis, ka tā nav viņa mūža mīla un drīzāk esot kā «čomi».

Ar Madaru Niperi mūziķis uzsācis draudzību aizvadītā gada sākumā, kad viņai vēl bija tikai 18 gadi. Gada nogalē jau kļuva zināms, ka Madara ir pirmdzimtā gaidībās. Presei meitene atklājusi, ka drīz pēc iepazīšanās Kivičs viņai izteicis bildinājumu un saņēmis pretī jāvārdu.

Kivičs jau esot apstiprinājis, ka jaunā sieva Madara šī gada vasaras sākumā kļūšot par māmiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu