Aņisins pēc kautiņa un incidenta slimnīcā lūdz otro iespēju (48)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Ukrainas komanda Doņeckas «Donbass» pēc kautiņa atskaitījusi uzbrucēju Mihailu Aņisinu, kurš lūdz piedošanu par notikušo un aicina viņam dot otro iespēju.

Skandāls izraisījās Ufā, kad «Donbass» komanda, kurā ir arī latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, gatavojās svētdienas cīņai pret vietējo «Salavat Julajev» komandu.

Aņisins viesnīcā sakāvies ar «Donbass» uzbrucēju Sergeju Varlamovu. Pēc tam abi spēlētāji nogādāti slimnīcā, kur alkohola reibumā esošais Aņisins turpinājis konfliktu un pat centies iesist ārstniecības iestādes ārstam.

Pēc notikušā 2011./2012. gada sezonas Gagarina kausa ieguvējs un izslēgšanas spēļu labākais vārtu guvējs atskaitīts no «Donbass» komandas, bet krievu hokeja eksperti jau izteikušies, ka viņam būs grūti atrast jaunu komandu.

«Attaisnojumu notikušajā man nav. Mēs ar partneri pat nebijām vainīgi kautiņā, jo tikai aizstāvējāmies,» izteicies Aņisins. «Diemžēl tālāk notikums izvērtās pavisam nepatīkamā gultnē. Slimnīcā biju šoka stāvoklī un parādīju sevi pilnīgi nepieņemamā gaismā. Es kā profesionāls sportists nedrīkstēju tā rīkoties.»

Aņisins lūdzis piedošanu visai Doņeckas klubam, aicinot viņam dot vēl vienu iespēju.

Tikmēr hokejista aģents Vjačeslavs Mahrenskis apstiprinājis, ka Aņisins ņems pauzi savā karjerā, lai atgūtos psiholoģiski un ārstētos.

Pēdējā laikā Aņisins izcēlies ar vairākiem konfliktiem. Šo sezonu viņš uzsāka Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandā, tomēr vēlāk pārgāja uz «Donbass», kuras sastāvā sešos mačos punktus tā arī nepaguva nopelnīt.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Donbass» ar 42 punktiem 26 spēlēs pašlaik ieņem piekto vietu.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu