<i>Anmary</i> no visiem Eirovīzijas dalībniekiem Baku ieradusies pirmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas dalībniece Anmary ar savu komandu Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku ieradusies kā pirmā no visiem Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībvalstu pārstāvjiem, tāpēc sagaidīšana bijusi jo īpaša.

Anmary pirmā sniedza interviju Azerbaidžānas valsts televīzijā, kā arī dāvanā saņēma Eirovīzijas karogu, savukārt dziedātāja kopā ar savām pavadošajām dziedātājām iepriecināja sagaidītājus lidostā, izpildot Azerbaidžānas tautas dziesmu «Sari Gelin».

LTV delegācijas vadītāja Eirovīzijā Zita Kaminska vēstīja, ka pēc ierašanās Azerbaidžānas lidostā Anmary un viņas dziedātājas vēl ilgi bija uzmanības centrā, tādēļ nākamajiem dalībvalstu konkursantiem bikli nācās stāvēt maliņā un gaidīja savu kārtu.

Latvijas delegācijas gaitām Eirovīzijā līdzi var sekot mājaslapā «eirovizija.lv».

Jau ziņots, ka Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā šogad piedalās 42 valstis. Latvijas pārstāve Anmary ar dziesmu «Beautiful Song» piedalīsies pirmajā pusfinālā 22.maijā un uzstāsies ar ceturto kārtas numuru. Konkursa pirmajā pusfinālā Anmary būs jākonkurē ar Melnkalnes, Islandes, Grieķijas, Albānijas, Rumānijas, Šveices, Beļģijas, Somijas, Izraēlas, Sanmarīno, Kipras, Dānijas, Krievijas, Ungārijas, Austrijas, Moldovas un Īrijas pārstāvjiem.

Tiešraidi LTV 1.kanāla ēterā 22.maijāplkst.21.15 sāks raidījums «Latvija, turam īkšķus!». Raidījumu vadīs Jolanta Strikaite un Valters Frīdenbergs. Pirmā pusfināla tiešraide, kā arī tiešraides 24.maijā un 26.maijā LTV 1.kanālā sāksies plkst. 22.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu