<i>Anmary</i> tapusi īpaša fotosesija, gatavojoties «Eirovīzijai» Baku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Gatavošanās savam pirmajam uznācienam uz lielās skatuves Baku, kuru TV ekrānos vēros miljoniem skatītāju, ir kardināli mainījusi Anmary ikdienu. Darbs ierakstu studijā, mēģinājumi, intervijas, tikšanās un ilgstošas stundas telefonsarunās – dziedātājas darba ritms ir uzņēmis apgriezienus. «Nav pat brīva mirkļa atpūtai!», norāda Anmary

Aizvadītajās dienās fotosesijā tapa bildes Eirovīzijas promo materiāliem un dziesmas «Beautiful Song» diskam. Anmary uz sadarbību bija aicinājusi profesionālu fotogrāfu Aigaru Altenbergu. «Aigara rokraksts ir īpašs un viņš ir prasmīgs notvert īsto mirkli. Pirmā tikšanās ar Aigaru man bija pirms vairākiem gadiem, fotografējoties kādam žurnālam» , piebilst Anmary, kura fotoesiju raksturo kā brīnišķīgu piedzīvojumu, iejūtoties dažādos tēlos, izbaudot atšķirīgas noskaņas un vienlaicīgi ļauties būt pašai ar savu ES.  Anmary apgalvo, ka ar Aigaru ir viegli komunicēt, viņš esot neordinārs un abiem patīkot klausīties Džeinas Birkinas (Jane Birkin) mūziku. 

Anmary vizuālo tēlu veidoja divas šarmantas dāmas - Iveta Šurma un Baiba Bindemane. Ar Ivetu Anmary sadarbība ilgst jau vairāku nedēļu garumā. Jaunā un talantīgā tērpu māksliniece Iveta veidoja Anmary un viņas pavadošo dejotāju tēlus Eirovīzijas fināla uznācienam Ventspilī. Anmary stāsta, ka Iveta ir vērīga, ar ļoti lielu atbildības sajūtu un īsta modes tendenču pārzinātāja. Abas esot uz vienas stīgas, tāpēc reizēm pat saprotas no pusvārda. Iveta piekrīt un piebilst, ka sadarbība ar Anmary viņai ir nozīmīga, jauna pieredze, kas viņu bagātina un arī piesātina viņas ikdienu.

Anmary grimu un frizūru veidoja pieredzējusi augstas klases grimma meistare Baiba Bindemane. Viņas prasmi ātri un kvalitatīvi paveikt darbu atzinīgi novērtē gan teātra prīmas, gan televīzijas operatori un fotogrāfi. Ar vieglu un elegantu rokas kustību uz dziedātājas sejas Baiba uzklāja profesionālo kosmētiku Make Up For Ever, pasvītrojot Anmary skaistos sejas vaibstus un acis.  Anmary atzīmēja, ka noteikti iegādāsies tādu pat acu ēnu paleti kā grimma meistarei, it īpaši viņu uzrunāja pasteļtoņi.

Fotosesiju caurstrāvoja draudzīga gaisotne, ik pa laikam arī pajokojot, kā labāk iepatikties Eirovīzijas faniem un šī konkursa skatītājiem dažādās valstīs. Savs vārds par to bija sakāms arī Eirovīzijas producentam Aigaram Dinsbergam, kurš  kopīgi ar fotogrāfu vērtēja darba rezultātu. «Aigars pārsteidzošā veidā atklāja un spēja notvert bildēs Anmary būtību – vienkāršu, nepiespiestu, nesamākslotu, nedaudz koķetu un šarmantu sievieti» , piebilst producents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu