Anna Rozīte un Kaspars Zlidnis atklāj pirmo popkorna kafejnīcu Baltijā (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 4. novembrī, kinoteātrī «Kino Citadele» tika atklāta Latvijā pirmā popkorna kafejnīca «Pop House», kas piedāvā visplašāko popkorna un citu uzkodu klāstu. Darbs pie jaunā veikala izstrādes sākts jau pirms vairākiem mēnešiem un šī ir pirmā šāda koncepta kafejnīca Baltijā. 

Jaunā popkorna kafejnīca padarīs kino apmeklējuma piedzīvojumu vēl baudāmāku, piedāvājot jaunus produktus, vēl plašāku izvēli un ērtāku iepirkšanos. Drīzumā «Pop House» varēs iegādāties arī pavāra Elmāra Taņņa īpaši izveidoto garšvielu maisījuma popkornu.

«Jaunais popkorna veikals, kura sortimentā jau sākotnēji būs vairāk nekā divpadsmit popkorna veidu un citu uzkodu, ikvienam interesentam ir pieejams no 4.novembra. Uzkodu sortiments tiks regulāri papildināts, ņemot vērā pircēju interesi, ieteikumus un pieprasījumu pēc konkrētiem produktiem,» stāsta «Forum Cinemas» vadītājs Normunds Labrencis.

Ar veikala atklāšanu tika atklāta «Kino Citadele» 10 gadu jubilejas svinību svētku nedēļa. Lai iepriecinātu ikvienu Latvijas kino cienītāju, «Kino Citadele» saviem skatītājiem sarūpējuši daudzpusīgu svētku programmu nedēļas garumā no 4. līdz 10. novembrim.

10 gadu laikā gadu laikā Latvijas iedzīvotāji pierādījuši, ka ir īsteni kinomīļi, jo kopš 2003.gada kino apmeklējuši vairāk nekā 13 milj. reižu. Kinoteātra pastāvēšanas laikā demonstrētas vairāk nekā 1800 filmas un izrādīti vairāk nekā 280 000 seansi. Tāpat šo gadu laikā apēsti 7 968 908 litri popkorna, izdzerti 1 345 601 litri «Coca - Colas», apēsti 148 399 kg «Candy King» konfektes un notiesāti 68 403 gabali cukurvates.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu