«Anži» un «Inter» sarunas par Eto'o iegādi nonākušas strupceļā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ambiciozā Krievijas premjerlīgas kluba Mahačkalas «Anži», kuru pārstāv arī Latvijas izlases aizsargs Oskars Kļava, vēlme iegādāties Itālijas A sērijas kluba Milānas «Inter» uzbrucēju Samuelu Eto'o nonākusi strupceļā.

Abu klubu pārstāvji tikušies visu nedēļu, tomēr tā arī nav spējuši vienoties par transfēra summu. Tikmēr pats Eto'o jau piekritis individuālajam līgumam «Anži» komandā, kurā viņš saņemtu aptuveni 20 miljonus eiro (14 miljonus latu) sezonā.

Eto'o bija plānots ceturtdien Romā iziet medicīniskās pārbaudes, tomēr tās tika atceltas.

«Šobrīd pārrunas ir apstājušās un neesmu optimistisks,» žurnālistiem paskaidroja Eto'o aģents Pepīno Tiri. «Turpināsim pārrunas rīt.»

«Anži» jau palielinājis sākotnēji piedāvātos 22 miljonus eiro (15,5 miljonus latu) par Eto'o transfēru līdz 24 miljoniem eiro (16,9 miljoniem latu), tomēr «Inter» uzsver, ka nepārdos kamerūnieti lētāk nekā par 30 miljoniem eiro (21,1 miljonu latu).

Aizvadītajā sezonā Eto'o visos turnīros kopā guva 37 vārtus, taču «Inter» komandai neizdevās triumfēt nevienā no tiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu