Apavu maiņas/ziedošanas dienā - apavi par brīvu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/kitta/

Lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+» no 2012. gada 30.augusta līdz 1.septembrim jau trešo reizi rīkos labdarības apavu maiņas/ziedošanas dienas. Ziedotos apavus klienti varēs saņemt par brīvu jaunajās lielo kurpju mājās - Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 38, portālu «Apollo» informēja Ilona Eizengrauda, lielo izmēru apavu veikala «Apavi 40+» pārstāve.

No 30.augusta līdz 1.septembrim lielo izmēru veikals «Apavi 40+» rīkos jau trešās apavu maiņas/ziedošanas dienas, kurās katrs interesents varēs apmainīt liela izmēra apavus pret citiem apaviem, saņemt tos par brīvu vai vienkārši ziedot kādam, kuram tie vairāk noderīgi.

Iepriekšējās apavu maiņas/ziedošanas dienas guva lielu atsaucību. Apavu maiņas/ziedošanas dienās 08.03. - 10.03.2012 labdarībai/maiņai kopā tika nodoti 85 apavu pāri, jaunus īpašniekus atrada 57 pāri, labdarības veikalam «Otrā elpa» tika nodoti atlikušie 28 apavu pāri. Tādēļ lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+» nolēma tradīciju turpināt. Turklāt pēc iepriekšējām akcijām cilvēki turpināja nest apavus ziedošanai, tādēļ arī šoreiz jau maiņas dienām sākoties - interesentiem būs no kā izvēlēties.

Jums būs iespēja apmainīt vairs nevajadzīgos apavus pret kādiem citiem, vai arī gluži vienkārši - ziedot kādam, kuram, iespējams, ir grūtāk tādus iegādāties. Tiem, kuriem nav mājās nevajadzīgu apavu, bet pašreiz ir nepieciešams jauns apavu pāris, kuru grūtības iegādāties, var atnākt uz mūsu veikalu no 30.augusta līdz 1.septembrim, pielaikot pieejamās - klientu ziedotās kurpes vai zābakus un saņemt tos par brīvu! Visus apavus, kuri nebūs atraduši jaunu īpašnieku šajās dienās, nodosim labdarības veikalam «Otrā elpa».

Ja šajās dienā netiekat, bet gribētu ziedot savus apavus, Jūs varat to izdarīt jebkurā dienā, lielo izmēru apavu veikala darba laikā. Un, protams, kā jau lielo kurpju mājās - apaviem jābūt liela izmēra (sieviešu - no 40. izmēra un lielākiem, bet vīriešu no 46. izmēra un lielākiem).

Katrs klients, kurš atnesīs apavus labdarībai, saņems nelielu dāvanu no lielo izmēru apavu veikala «Apavi 40+», kā arī šajās dienās izmantojamu īpašu atlaidi jaunās kolekcijas apavu iegādei.

Pirms atnešanas apavus, ja tie lietoti, lūdzam notīrīt.

Nekrāsim liekas lietas, dosim iespēju tām atrast jaunas mājas!

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu