Apgāžot tējas krūzi, plašus apdegumus gūst gadu vecs bērns (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: meltsley, CC BY-NC-SA 2.0

Vakar Latgalē gadu veca meitene guvusi pleca, kakla un krūšu kurvja apdegumus, apgāžot krūzi ar karstu tēju, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) speciāliste Inga Vītola.

Savukārt kāds 14 gadus vecs puisis Vidzemē braucis ar sniega dēli un kritis, salaužot apakšstilbu, bet Vidzemē 17 gadus vecs jaunietis mājas pagalmā zāģējis zarus un iezāģējis sev pēdā.

Trīs cilvēki aizvadītajā diennaktī guvuši ķermeņa atdzišanu. Kurzemē 43 gadus vecs vīrietis šādā stāvoklī atrasts guļam sniegā, bet Rīgas reģionā 60 gadus vecs vīrietis atrasts guļam uz ielas. Abi cietušie bijuši alkohola reibumā. Vēl kāds 65 gadus vecs rīdzinieks guvis hipotermiju, ilgstoši uzturoties nekurinātā mājā.

Divi cilvēki vakar savainojušies, krītot uz slidenām ielām. Vidzemē 47 gadus vecs vīrietis šādi guvis gūžas locītavas mežģījumu, bet Rīgas reģionā 56 gadus vecs vīrietis lauzis kāju.

Mediķi snieguši palīdzību arī kādai 53 gadus vecai sievietei Vidzemē, kura mājās kurinājusi krāsni un saindējusies ar dūmiem.

Kopumā vakar NMPD saņēmis 1096 izsaukumus, 123 no tiem saistīti ar traumām.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu