Apokaliptiskas ainas uz autoceļiem ASV (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ASV turpina plosīties ziemas vētra, kas gandrīz pilnībā paralizējusi Atlantas pilsētas satiksmi un izraisījusi milzu sastrēgumus, kuros iesprostoti tūkstošiem auto. Vairāki simti atovadītāju savus spēkratus pametuši uz ceļa, ziņo Savienoto Valstu telekanāls «NBS».

Tiek ziņots, ka daži autovadītāji zemajās temperatūrās savos spēkratos pavadījuši pat 16 un vairāk stundas. Daudzi arī atstājuši savus transporta līdzekļus uz ceļa un devušies meklēt tuvāko viesnīcu vai kādu citu iespēju, kā nokļūt mājās. Daļēji paralizēta ir arī sabiedriskā transporta satiksme un tiek ziņots par ievērojamiem traucējumiem vilcienu satiksmē.

Zemāk pievienotajā video redzams, kā cilvēki brauc pa apledojušo ceļu, kurš ir pilns ar pamestām automašīnām. Video autori stāsta, ka šādu skatu viņi jau redz vairāku jūdžu garumā.

Meteorologi ziņo, ka vētra turpina pārvietoties uz valsts ziemeļiem, taču Atlantā joprojām paliek izsludināts trauksmes stāvoklis. Pārslogotā mobilo telefonu tīkla dēļ vietām arī nav pieejami mobilo sakaru pakalpojumi.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu