«Apple» gatavo lētāku «iPhone» modeli (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Interneta vidē otrdien izskanējusī informācija veicinājusi spekulācijas, ka ASV informācijas tehnoloģiju gigants «Apple Inc.» gatavo viedtelefona «iPhone» mazcenas versiju Ķīnai un citiem attīstības tirgiem.

Informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju portāls «DigiTimes.com», atsaucoties uz anonīmiem informācijas avotiem, vēsta, ka «iPhone» modelis, kas izgatavots ar lētākām detaļām, tirgū nonāks šā gada otrajā pusē.

Vēlāk šīs baumas apstiprināja arī laikraksts «Wall Street Journal», kas tam pieejamo informāciju balstījis uz šo situāciju labi pārzinošiem cilvēkiem.

«DigiTimes.com» norāda, ka mazcenas «iPhone» modelis būs aprīkots ar lielu ekrānu, kāds pieejams šobrīd patērētāju tik iecienītajās ierīcēs.

«Apple» saskata milzīgu potenciālu Ķīnā, un krietni lētāka «iPhone» piedāvāšana varētu būt nepieciešama, lai cīnītos ar konkurenci, ko rada cenu ziņā pieejamāki viedtelefoni, kas aprīkoti ar «Google» izstrādāto «Android» operētājsistēmu.

Turklāt «iPhone» lietotāju loka paplašināšana palielinātu kompānijai arī iespējas pārdot cilvēkiem aplikācijas, mūziku un citu digitālu saturu, kas ir iecienīts viedtelefonu lietotāju vidū, vēsta analītiķi.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu