«Apple» oktobrī prezentēs mazizmēra «iPad» (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV informācijas tehnoloģiju gigants «Apple Inc.» oktobrī prezentēs populārā planšetdatora «iPad» jaunu un mazāku versiju pēc viedtelefona «iPhone» jaunākā modeļa laišanas tirgū nākammēnes, svētdien vēsta interneta vietne «All Things Digital».

«Vispirms tiks piedāvāts tehnoloģiju giganta milzīgu popularitāti ieguvušā viedtelefona jaunākais modelis, kas tiks prezentēts 12.septembrī pagaidām nezināmā pasākumā,» norāda interneta vietne.

«Tikai pēc tam, kad nākamās paaudzes «iPhone» nonāks tirdzniecībā, «Apple» paziņos par mazāku «iPad», kuru tas jau kādu laiku izstrādā,» vēsta «All Things Digital», piebilstot, ka jaunā planšetdatora prezentācija pagaidām ieplānota oktobrī.

Portāls piebilst, ka šī ierīce tiks aprīkota ar ekrānu, kas būs mazāks par astoņām collām (20 centimetriem).

Desmit collu «iPad» jau ilgstoši dominējis planšetdatoru tirgū, taču to sagaida aizvien sīvāka konkurence no tādiem mazākiem modeļiem kā «Amazon» izstrādātā «Kindle Fire», «Google Nexus 7» un «Samsung Galaxy».

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu