Apprecējusies amerikāņu realitātes šovu slavenība Kima Kardašjana

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sestdien amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana apprecējusies ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu, žurnālam «People» un kabeļtelevīzijas kanālam «E!» pavēstīja jaunlaulāto preses pārstāvis.

Laulību ceremonija, kas notika netālu no Santabarbaras, Kalifornijas štatā, oktobrī tiks demonstrēta televīzijā divsēriju raidījumā.

Šī ir pirmā Hamfrīsa laulība un otrā Kardašjanas. No 2000. līdz 2004.gadam televīzijas šova «Keeping Up with the Kardashians» zvaigzne bija precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu.

Kā vēsta žurnāls «People» un televīzijas kanāls «E!», Kardašanai mugurā bija Veras Vangas ziloņkaula krāsas kleita. Kimas Kardašjanas māsas - 32 gadus vecā Kortnija un 27 gadus vecā Hloja - bija līgavas māsas. Ceremoniju vēroja aptuveni 450 viesu, kuru vidū bija arī televīzijas seriāla «Desperate Housewives» zvaigzne Eva Longorija, dziedātāja Demija Lovato, astoņdesmito un deviņdesmito gadu mijas pusaudžu seriāla «Saved by the Bell» («Glābējzvans») aktieris Mario Lopess, kā arī Holivudas rūpju bērns Lindsija Loena.

Kardašjana un Hamfrīss sāka satikties pagājušajā gadā un paziņoja par saderināšanos šā gada maijā. Gandrīz uzreiz viņa paziņoja, ka grib, lai kāzu ceremoniju demonstrētu televīzijā. Kopš saderināšanās pāris nepagurdami piegādāja materiālu medijiem un publicitāti televīzijas šovam «Keeping Up with the Kardashians», rakstot par gaidāmajām kāzām blogos un savās mājas lapās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu