Aprīļa beigās izsolīs Vladimiram Barinovam piederošu īpašumu Jūrmalā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Aprīļa beigās paredzēts izsolīt uzņēmējam Vladimiram Barinovam piederošu nekustamo īpašumu Jūrmalā, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Izsolē tiks pārdots īpašums - dzīvojamā ēka 1507 kvadrātmetru platībā, kas atrodas Vikingu ielā 20A, Jūrmalā.

Īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 66 000 latu, parāda piedzinējs ir AS «Reverta». Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Izsole notiks 2013.gada 29.aprīlī plkst.10 Stabu ielā 92-18, Rīgā.

AS «Reverta» pārstāve Marita Ozoliņa norādīja, ka, ja neradīsies kādi patlaban nezināmi blakus apstākļi, «Reverta» piedalīsies izsolē par šo ēku.

«Mūsu mērķis ir atgūt savulaik izsniegto kredītu maksimālā apjomā, tādēļ turpināsim visas sāktās piedziņas darbības līdz «Reverta» prasījumu pilnīgai apmierināšanai,» skaidroja Ozoliņa.

Viņa piebilda, ka ēkas vērtējumu veica tiesu izpildītājs, taču šī ēka esot vairāk apgrūtinājums zemes gabalam, nevis vērtība pati par sevi, jo sastāvot no karkasa un jumta - tāpēc īpašuma novērtējums ir tik zems.

Zemesgrāmatas informācija liecina, ka 2010.gadā šim īpašumam uz Barinova vārda nostiprināta hipotēka 1,825 miljonu latu apmērā par labu AS «Parex banka».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu