Aprīļa mēneša horoskops (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CaptPiper, CC BY-NC 2.0

Aprīļa mēneša horoskops

  • AUNS Darba un mājas lietas būs cieši saistītas. Ja neveiksies vienā jomā, to varēs izjust arī otrā. Iespējamas negaidītas, taču patīkamas izmaiņas finansiālajā jomā. Piemēram, kāds parādnieks beidzot atdos tev aizņemto naudu. Tomēr, tai pat laikā tu būsi nedaudz izšķērdīgs un iegūto tūlīt iztērēsi. Aprīļa vidū darbā viss var sagriezties kājām gaisā. Kādam piedāvās augstāku amatu, citam savukārt nāksies cītīgāk pierādīt sevi, lai saglabātu esošās pozīcijas. Katrā ziņā drošības labad izrādi lielāku iniciatīvu, ieinteresētību, centies gūt papildus zināšanas! Atpūsties varēsi brīvdienās, bet darba laikā centies būt noderīgs, izpalīdzīgs. Radošajiem zīmes pārstāvjiem būs vieglāk paust savu brīvo, neatkarīgo dabu nekā rutīnu profesiju pārstāvjiem.
  • VĒRSIS Aprīļa sākums piemērots redzesloka paplašināšanai. Vari pilnveidot savas zināšanas gan iestājoties kādos kursos, gan lasot, gan dodoties izzinošā ceļojumā. Mēneša otrā nedēļa piemērota kontaktu dibināšanai. Iespējamas negaidītas tikšanās ar ezoteriskiem cilvēkiem, kuras var visai ievērojami mainīt tavus dzīves uzskatus. Finanšu jomā varētu gribēties stabilāku stāvokli, tomēr tas neliegs tev iegādāties vēlamās lietas. Tie Vērši, kuriem ir bērni, domās par viņu tālākās izglītības iespējām un nākotni kopumā. Romantiskajā plānā aprīlis nesīs jaunas vēsmas. Galvenais, ļauj vaļu fantāzijām, kā arī liec lietā sev piemītošo šarmu. Darbā tu visticamāk iegūsi autoritatīvas personas statusu. Nav izslēgts, ka darbosies uzreiz vairākos virzienos.
  • DVĪŅI Tevi var neapmierināt darbā notiekošais, sevišķi jau materiālā plānā. Iespējams, meklēsi papildus peļņas iespējas. Šomēnes tu darbosies tikai savās interesēs, maz rēķinoties ar apkārtējo vajadzībām, vēlmēm, pat, ja tie būs paši tuvākie cilvēki. Tavas darbības ne reizi vien tiks kritizētas. Nebaidies no apkārtējo viedokļa, tas tikai ļaus apzināties savus trūkums un pie gribēšanas, tos arīdzan novērst. Daudz laika pavadīsi pie datora, tev būs vieglāk komunicēt ar cilvēkiem neklātienē, nekā aci pret aci. Mēneša nogalē neuzsāc jaunus darbus vai attiecības. Noteikt vēlams savu enerģiju izpaust fiziskās aktivitātēs, tai skaitā erotiskajā jomā. Attiecībās ar mīļoto lielu loma būs spējai ieklausīties partnerī un izprast viņa patiesās vēlmes.
  • VĒZIS Šomēnes tev smaidīs veiksme mīlas jomā. Aprīlis kopumā būs labvēlīgs, lai saprastu, ko patiesi vēlies no dzīves un galvenais, kā to galu galā īstenot. Nav izslēgts, ka sirdī brīvie Vēži tikai šajā laikā iepazīs savu nākamo laulāto draugu. Jo vairāk iziesi sabiedrībā, apmeklēsi dažādas domubiedru grupas, jo reālākas būs iepazīšanās iespējas. Darba ziņā izcelsies ar augstu profesionalitāti un atbildību pret veicamajiem pienākumiem, kā rezultātā tev var tikt piedāvāts jauns amats. Tomēr, lai cik daudz arī tu strādātu, enerģijas pietiks arī atpūtai, izklaides organizēšanai. Iespējami braucieni, ar mērķi, izpētīt ārzemju tirgu, kā arī apmācības iespējas. Aprīlī var mainīties dzīves uztvere kopumā, kas savukārt var mudināt uzstādīt jaunus un tālejošus mērķus. Daži zīmes pārstāvji pievērsīsies veselīgam dzīves veidam.
  • LAUVA Tavu ierasto dzīves ritējumu var satricināt kāds priecīgs notikums. Noteikti nepretojies pārmaiņām, neesi pārlieku konservatīvs! Tiem, kuri nolēmuši doties darba meklējumos, labāk to darīt mēneša otrajā pusē, savukārt pirmajās nedēļās labāk padosies iesāktu darbu realizēšana, saimnieciskie jautājumi. Kāda Lauva izmantos iespēju pazīmēties sabiedrībā un centīsies iemantot popularitāti. Neesi pārāk uzstājīgs partnerattiecībās, ja gribi, lai tās ir ilgstošas, tev taču pašam arī nepatīk ierobežojumi, vai ne? Nav izslēgts, gribēsi iegādāties jaunus interjera priekšmetus, dodot priekšroku visam oriģinālajam. Attiecībās ar atvasītēm būsi ļoti gādīgs un uzmanīgs.
  • JAUNAVA Jau pašā aprīļa sākumā risināsies svarīgi notikumi, kas ticamāk skars mīlas jomu, ģimenes dzīvi. Labs laiks, lai izrādītu rūpes par bērniem, tuviniekiem. Tomēr nepārtērē savu enerģiju, raugi, lai tevi kāds nesāk izmantot! Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam ar dotajiem solījumiem, atturēties no parādsaistību uzņemšanās. Iespējams, šomēnes mainīsies tavas domas par kādu radinieku, kurš sevi parādīs ne no labākās puses. Lai realizētu savas biznesa ieceres, svarīgs būs apkārtējo atbalsts. Ir īstais brīdis meklēt domubiedrus, sponsorus, sadarbības partnerus. Aprīļa izskaņā vari doties atvaļinājumā uz ārzemēm vai arī nopietnāk pievērsties mājas labiekārtošanai, visa veida remonta darbiem.
  • SVARI Mēneša pirmajā un otrajā lielāku uzmanību veltīsi mājas lietām, savukārt, aprīļa nogalē iespējams, dosieties atpūsties. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var sadzirdēt sen gaidīto atzīšanos mīlestībā, bet drosmīgākie paši izteiks piedāvājumu savai otrai pusītei uzsākt kopīgas gaitas. Aprīļa otrajā nedēļā vari apspriest savus finanšu jautājumus ar ģimeni vai sadarbības partneriem. Vispār nauda spēlēs lielu lomu šī mēneša notikumos. Un kaut arī tās būs pietiekami, tu vienalga centīsieties pavairot ienākumus. Iespējams, darba darīšanās ne reizi vien dosies komandējumos. Blakus profesionālām lietām, nodarbosies arī ar sev tīkamam nodarbēm. Sākot no aprīļa trešās nedēļas, piebremzē biznesa aktivitātes, velti vairāk laika sev, atpūtai, ģimenei.
  • SKORPIONS Daudz domāsi par nākotni, savu sociālo statusu. Naudas ziņā ne visai labvēlīgs mēnesis. Ieteicams atturēties no jaunu lietu uzsākšanas. Labāk veltīt laiku sevis pilnveidošanai, jaunu mērķu apcerēšanai, realizāciju gan atstājot uz vēlāku laiku. Aprīlī vari veltīt lielāku uzmanību savai veselībai, ieturēt aktīvāku dzīves stilu. Aiz vien svarīgāka paliks lietišķo kontaktu veidošana, sevišķi ar ārzemju partneriem. Lai vairotu savus panākumus, centieties būt elastīgāks, tiec vaļā no sava pārliekā konservatīvisma. Aprīļa izskaņā tev parādīsies vairāk brīva laika, kas savukārt ļaus lielāku uzmanību veltīt mīļotajam cilvēkam.
  • STRĒLNIEKS Pieaugs tava enerģija, uzlabosies veselība, līdz ar to garastāvoklis, un tas savukārt dos iespēju aktīvi darboties, uzlabot profesionālās lietas. Lai mazinātu problēmas, esi vērīgs ar dokumentiem, pārbaudi informāciju, sevis paveikto, pretējā gadījumā sīks šķērslis vēlāk var izjaukt lielus plānus. Šomēnes ne vienreiz vien sajutīsi, ka tevi skar mīlas dvesma. Daži Strēlnieki tieši aprīlī var iepazīties ar savu nākamo otro pusīti, savukārt citi uzlabos attiecības ar līdzšinējo partneri. Labs laiks erotiskām rotaļām, jūtu atklāšanai. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgākam it visā, kas saistīts ar mistiku, neļauj sevi iesaistīt kultos, fanātiskās organizācijās. Mēneša nogalē nav vēlams īpašas aktivitātes, jo tu vari pieļaut rupjas neuzmanības kļūdas.
  • MEŽĀZIS Galvenā tēma šajā periodā būs māja un ģimene. Labs laiks, lai atklātu otram savas jūtas, piestrādātu pie partnerattiecību jautājuma. Aprīlī pieaugs tavs šarms, tieksies pēc romantikas un kaislībām vairāk kā ierasts. Nav izslēgts, ka tu vēlēsies viest patīkamas pārmaiņas savā erotiskajā dzīvē. Arī darba jomā svarīgs mēnesis. Tev izdosies pierādīt, uz ko patiesībā esi spējīgs. Iespējams, arīdzan ārzemju komandējums vairos tavus panākumus, kaut gan nebūs viegli ilgstoši atrasties ārpus savas ierastās vides. Diemžēl aprīlī pastāv arī zināmi traumatisma riski. Šajā sakarā vēlams būt īpaši piesardzīgam aprīļa vidū. Mēneša izskaņā zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt privātai dzīvei. Iespējams, attiecībās ar otro pusīti būs uzkrājušies jautājumi, par kuriem nu vēlēsies tikt skaidrībā.
  • ŪDENSVĪRS Tu daudz enerģijas veltīsi sava imidža uzspodrināšanai, būsi sabiedrības dvēsele. Ar savām oriģinālajām un reizēm trakajām idejām spēsi aizraut apkārtējos, radīt jaunus domubiedrus. Sevišķi labs laiks masu mediju darbiniekiem, aktieriem, pedagogiem, kā arī tiem, kuri atrodas uz skatuves tādā vai citādā veidā. Aprīlī esi piesardzīgs, parakstot visa veida līgumus. Mēneša sākums piemērots finanšu jautājumu risināšanai. Arī aprīļa vidū un nogalē nesūdzēsies par naudas tēmu. Mīlas jomā centies ieturēt zelta vidus ceļu, esi nedaudz piekāpīgāks! Tiem, kuri šobrīd vieni, pastāv iespējas iepazīties. Piemērots brīdis, lai atbrīvotos no nepatīkamiem sakariem, apgrūtinošiem pienākumiem, nevajadzīgām lietām. Esi piesardzīgs, darbojoties ar elektrību, uguni, lieki neizaicini likteni.
  • ZIVIS Aktīvs mēneša sākums, tev nāksies sevi veltīt gan darba, gan privātās dzīves jautājumiem. Diemžēl iespējami dažādi pārpratumi attiecībās ar priekšniecību. Centies darīt visu ar apdomu, plāno visus darbus savlaicīgi. Iespējams tieši kontakts ar mīļoto cilvēku, bērniem tev palīdzēs atgūt sirdsmieru un ticību saviem spēkiem. Par sliktu nenāks arī laika veltīšana sevis sakopšanai. Tiem Zivs zīmes pārstāvjiem, kuri studē, jāmāk rast kopēja valoda ar pedagogiem, neieslīgt pārāk kaislīgās diskusijās, aizstāvot savu viedokli! Aprīļa izskaņa vairāk piemērota partnerattiecību risināšanai, mīlas dzīves uzlabošanai. Iespējams, atklāsies kāds noslēpums, kas sākumā liks tev sarkt, taču vēlāk radīs pavisam citu skatījumu uz privāto jomu.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu