Aprīlī atsāksies «Ātrs un bez žēlastības 7» uzņemšana (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aprīlī atsāksies asa sižeta filmas «Fast&Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7») uzņemšana, kas tika pārtraukta pēc aktiera Pola Vokera traģiskās bojāejas autoavārijā.

Kā jau ziņots iepriekš, Vokers pagājušā gada 30.novembrī gāja bojā autoavārijā. Sarkano 2005.gada «Porsche Carrera GT» vadīja viņa draugs, auto pārdošanas un sacīkšu kompānijas «Always Evolving» īpašnieks Rodžers Rodass, kurš arī gāja bojā.

Vokera nāves laikā pilnā sparā ritēja «Ātrs un bez žēlastības 7» uzņemšana, ko filmas veidotāji nolēma uz laiku atlikt, kā arī mainīt izdošanas datumu.

Kinolentes uzņemšana atsāksies 1.aprīlī, vēsta kino industrijas izdevums «The Hollywood Reporter».

Vokera nāves dēļ scenārijā tikšot ieviestas nozīmīgas izmaiņas, pagājušomēnes atklāja aktieris Kurts Rasels. «Viņiem jāpārraksta scenārijs un jādara viss iespējamais, lai tiktu galā ar šo situāciju,» sacīja Rasels. «Tā ir katastrofa. Tā ir briesmīgākā lieta, kas var atgadīties ar filmu, bet nevar salīdzināt ar to, kas notika ar Polu.»

«Mēs nezinām, vai Pola varonis mirs arī filmā. Arī tas vēl varētu mainīties,» Sandensas kinofestivālā sacīja 62 gadus vecais aktieris.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu