Aptauja: populārākās Latvijas personības — <i>Aisha</i>, Jēkabsone-Žogota un Šlesers

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Populārākās personības, kuras ar sniegumu savā darbības jomā šogad pozitīvi pārsteigušas, iedvesmojušas vai radījušas iemeslu sarunām un pārdomām, ir: dziedātāja Aisha, basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota un politiķis Ainārs Šlesers (LPP/LC).

Par to liecina dārza un virtuves piederumu ražotāja «Fiskar» un «OMG Snapshots» oktobrī veiktā aptauja, «Apollo» informēja «Fiskar» sabiedrisko attiecību speciālists Edgars Zīverts.

Novērtējot, kurš no kultūras un izklaides jomas darboņiem būtu pelnījis «Latvijas gada naža 2009» titulu, visvairāk iedzīvotāju norādījuši, ka tā ir dziedātāja Aisha. Tikai nedaudz mazāk respondentu uzskatījuši, ka šis tituls būtu piemērots Baibai Sipeniecei-Gavarei un komponistam Raimondam Paulam.

Par titula  «Latvijas gada nazis 2009» ieguvēju sportā lielākā daļa aptaujāto nosaukuši Aneti Jēkabsoni-Žogotu. Viņai seko BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs, tenisists Ernests Gulbis, hokejists Aleksandrs Ņiživijs un basketbolists Kaspars Kambala.

Savukārt par «Latvijas gada nazi 2009» politikā un ekonomikā visvairāk aptaujāto iedzīvotāju izvēlējušies Aināru Šleseru. Viņam seko Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC), Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) un Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu