Apvidus automašīna uzbrauc zēnam (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Sestdien avārijās cietuši pieci cilvēki, tajā skaitā arī kāds 2003.gadā dzimis zēns, kuram Rīgā uzbrauca «Volvo» džips, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Rīgā, Augusta Deglava ielā vakar kāds 1964.gadā dzimis «Volvo XC90» vadītājs uzbrauca 2003.gadā dzimušam zēnam, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no slimnīcas atlaists mājās.

Smārdes pagastā autoceļa Rīga-Ventspils 63.kilometrā, krustojumā ar ceļu Jelgava-Tušķi-Tukums kāds 1986.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Passat» nedeva ceļu automašīnai «VW Caravelle», kas brauca pa galveno ceļu un kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cietusi automašīnas «VW passat» pasažiere - 1983.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Brocēnos, braucot pa Meža ielu, ap plkst.14.30 kāds 1985.gadā dzimis vīrietis netika gala ar «Mitsubishi Colt» vadību, rezultātā krustojumā ar Liepnieku ielu spēkrats nobrauca no brauktuves un apgāzās.

Kā ziņots, šajā negadījumā bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku iesaistīšanās, palīdzot atbrīvot cilvēku no avarējušā spēkrata.

Autovadītājs nogādāts slimnīcā, negadījumā traumas guvis arī 1987.gadā dzimis automašīnas pasažieris, kas nav stacionēts.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu