Ar aizkustinošu video atvadās no leģendārā VW busiņa (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tie, kuru īpašumā ilgāku laiku ir bijis leģendārais «Volkswagen» (VW) «Kobmi» busiņš, visticamāk, piekritīs, ka tā nav tikai mašīna, daudziem tas gadu gaitā ir kļuvis pat par ģimenes locekli. Tāpēc, līdz ar ražošanas pārtraukšanu, VW tam veltījis vēl pēdējo atvadu video, kurā atklāj busiņa pēdējās vēlēšanās.

Pēdējie klasiskā busiņa eksemplāri vēl nesen tika saražoti Brazīlijā, tomēr VW nolēmis ražošanu pārtraukt. Pēdējais «VW Kombi» eksemplārs savu vietu atradis VW muzejā Hanoverē, Vācijā.

Pēc ražošanas pārtraukšanas uzņēmums savam ilglaicīgākajam produktam ir veltījis atvadu video, kurā balss dota pašai automašīnai. Tas nodēvēts «Kombi Last Wishes» jeb Busiņa pēdējās vēlēšanās.

Lai arī dažiem šāds atvadu veids varētu šķist uzjautrinošs, tomēr daudziem klasiskais VW busiņš ir kļuvis par simbolu spēcīgajai cilvēka saiknei ar savu braucamo. Uz jautājumu, kā busiņš jūtoties, tas lēnīgi atbild – pārsteidzoši labi.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu