Ar Biedriņu vasarā strādās «Warriors» trenera asistents

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas «Warriors» latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš atguvis vēlmi spēlēt basketbolu, intervijā mājaslapai «sportsillustrated.cnn.com» pastāstīja «Warriors» ģenerālmenedžeris Lerijs Railijs.

Biedriņam aprīļa beigās tika sastādīta speciāla fizisko treniņu programma, lai viņš šovasar varētu atgūt sportisko formu, bet Railijs jau tagad par viņu ir optimistiski noskaņots.

«Nesen ar viņu sazvanījos un, pirms beidzām sarunu, es teicu, ka viņa balsī ir izmaiņas. Tas bija viegli pamanāms. Viņš ir atguvis vēlmi spēlēt basketbolu,» stāstīja komandas ģenerālmenedžeris. «Tagad Biedriņš strādā pie savas izturības un sportiskās formas. Mēs vasarā uz Latviju sūtīsim galvenā trenera asistentu, lai viņš pastrādā ar Biedriņu.«

«Kopumā viņa veselība beidzot ir laba,» turpināja Railijs. «Sezonas beigās viņš izmežģīja potīti, taču tagad viss ir kārtībā.»

«Biedriņš šobrīd mēģina atgūt tādu ātrumu, kāds viņam nav bijis ilgu laiku. Mēs vienkārši vēlamies, lai Andris ir tāds spēlētājs, kāds bija pirms trīs gadiem,» skaidroja «Warriors» amatpersona. «Viņš tiešām sev ir ļoti palīdzējis un redz, ka var sākt visu no sākuma un iederēties «Warriors» komandā.«

Tāpat Railijs noraidīja runas, ka Ouklendas klubs varētu aizmanīt komandas rezultatīvāko spēlētāju Montu Elisu.

«Mēs nepārdodam Elisu. Kā ierasts, tas šeit ir bizness,» viņš skaidroja. «Domāju, ka mums jāpaskatās, kas notika NBA finālos, jo izskatījās, ka čempioni Dalasas «Mavericks» finālsērijā ar Maiami «Heat» spēlēja ar īsiem aizsargiem un viņiem veicās ļoti labi. Mūsu problēma nav augumā - īsie aizsargi -, mūsu problēma ir aizsardzība.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu