Ar cirvi brutāli nogalināto stirnu aizvedis Domes deputāts. Viņš pārsteidz ar neticamu stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Satiksmes negadījumā Ozolnieku novadā cietušo [s:37527], kas pēcāk tika nogalināta ar cirvi, savā džipā aizvedis Jelgavas pilsētas Domes deputāts Sergejs Ņevoļskis, noskaidrojis portāls zz.lv.

Ņevoļskis portālam pats apstiprinājis, ka 18. februārī tiešām vedis stirnu, taču viņa apraksts stipri atšķiras no raidījumā «Degpunktā» izskanējušās informācijas.

«Tas tiešām bija 18.februāra vakarā, ap pulksten 19, kad pie Dalbes dzelzceļa pārbrauktuves man, aicinot apstāties, māja kāds puspliks vīrietis. Mašīnā biju viens. Kad apstājos un izkāpu, ieraudzīju, ka viņam rokās ir cirvis un līdzās gulēja beigta stirna. To pamanīju jau izkāpis no auto. Jāatzīst, ka biju šokā. Tā kā vīrietis bija tērpies vienās apakšbiksēs un «maikā», bet ārā bija mīnus 14 grādu sals, ļāvu viņam iekāpt, iekraujot arī stirnu. Vedu viņu māju virzienā, kā viņš lūdza. Nobraucām aptuveni divus kilometrus, vīrietis izkāpa Ozolniekos, pirms Iecavas tilta, pretī «Iecavkrastiem», un devās pāri šosejai uz dārza mājiņu rajonu,» zz.lv pastāstīja Ņevoļskis, piebilstot, ka pats policijai par to neziņoja.

Vaicāts, vai tumšā vakarā nebija bail uzņemt savā auto svešu puskailu vīrieti ar cirvi un nokautu stirnu, un kāpēc, ņemot vērā profesionālas juridiskās zināšanas, par notikušo neziņoja policijai, deputāts skaidroja, ka bijis apjucis un pārsteigts, tāpēc par to nebija aizdomājies. «Kā jau minēju, biju šokā un jutos tā, it kā man nebūtu izvēles,» pauda Ņevoļskis. Viņš noliedza, ka stirnu būtu savācis kopā ar vēl kādu vīrieti, kā raidījumam apgalvoja mednieks. «Lai policija noskaidro,» atmeta deputāts, vaicāts par pretrunām notikušā izklāstā.

Pēc stirnu notriekušās automašīnas vadītāja teiktā portālam zz.lv, no džipa «Mitsubishi Pajero Sport» esot izkāpuši divi vīrieši - viens gados jaunāks (iespējams, Ņevoļskis) un otrs pavecāks, kuru pirmais saucis, iespējams, par Mihaliču vai tamlīdzīgi. Stirnu esot nokāvis tas, kurš bijis vecāks (iespējams, ap gadiem 55-60). Abi bijuši normāli ģērbti, jaunākais izskatījies pēc biroja darbinieka, un nekāda puskaila vīrieša apakšbiksēs notikuma vietā neesot bijis.

Policija šobrīd skaidro notikušā apstākļus.

Jau ziņots ka Ozolnieku novadā 18.februāra vakarā kāda mednieka vadīta automašīna notriekusi stirnu. Mednieks Ivars ziņojis par negadījumu policijai, taču kamēr viņš gaidījis policiju, notikuma vietā izvērties negaidīts pavērsiens – garāmbraucoši cilvēki izkāpuši, un pēc sarunas brutāli ar cirvi nogalinājuši stirnu, ielikuši to savā džipā un aizbraukuši, turklāt sevi nodēvējuši par policistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu