Ar ERAF līdzfinansējumu renovēs daudzdzīvokļu māju Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Š.g. 12.martā Dzīvokļu īpašnieku biedrības «Rigondas 7» valdes priekšsēdētājs Viesturs Daibe un Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras direktora v.i. Ilze Apine noslēdza līgumu par Eiropas reģionālā attīstības fonda līdzfinansējuma piesaisti 71 488.37 latu apmērā daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas renovācijai Rīgā, Rigondas gatvē 7, portālu «Apollo» informēja Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras pārstāve Inese Bērziņa.

Šī daudzdzīvokļu dzīvojamā māja ir deviņu stāvu ēka, kura nodota ekspluatācijā 1980.gadā. Ēkas kopējā lietderīgā platība ir 2 433 m2 un tajā ir 35 dzīvokļi. Ēkas siltumenerģijas patēriņš ir 214 kWh/m² gadā un plānotais enerģijas ietaupījums pēc darbu veikšanas aptuveni būs 51.75 %.

Ēkai tiks veikta ēkas ārējo konstrukciju siltināšana, apkures cauruļvadu, neizolēto vārstu, armatūras izolācijas atjaunošana, apkures enerģijas uzskaites sistēmas uzstādīšana dzīvokļos, ventilācijas sistēmas tīrīšana, logu nomaiņa dzīvokļos un koplietošanas telpās, kā arī citi darbi.

Renovācijas darbi tiks uzsākti 2010.gada pavasarī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu