Ar īsziņu var bloķēt pieeju savam mobilajam telefonam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Kaspersky Lab» ir izlaidusi kompleksu risinājumu «Kaspersky Mobile Security 7.0», kas paredzēts ar «Windows Mobile» un «Symbian» operētājsistēmām aprīkotu mobilo telefonu aizsargāšanai pret visu veidu IT apdraudējumiem, kā arī ļauj novērst konfidenciālu datu zudumu ierīces nozaudēšanas gadījumā, portālu «Apollo» informēja «Kaspersky Lab» pārstāvis Valdis Šķesters.

Mobilo telefonu atmiņā var būt svarīga konfidenciāla informācija, kura nekādā ziņā nedrīkst nonākt ļaundaru rīcībā. «Kaspersky Mobile Security 7.0» ir pasaules tirgū vienīgais kompleksais risinājums, kas līdztekus efektīvai aizsardzībai pret vīrusiem un surogātpastu nodrošina arī aizsardzību pret zagļiem. Unikālais programmas modulis, kas aizsargā pret zagļiem, mobilās ierīces pazušanas gadījumā īpašniekam ļauj, vienkārši nosūtot uz savu numuru SMS ar attiecīgu kodu, attāli bloķēt piekļuvi ierīcei vai pilnībā izdzēst ierīces atmiņas saturu.

Bet ja zaglis ir paguvis ierīcē ievietot citu SIM karti, tad «Kaspersky Mobile Security 7.0» modulis «SIM-Watch» īpašniekam slepus paziņo ierīces jauno telefona numuru. Tādējādi jebkurā gadījumā tiek garantēta bloķēšanas un atmiņas satura likvidēšanas iespēja.

Mobilie telefoni arvien biežāk piesaista datornoziedznieku uzmanību. Vīrusi, surogātpasts un uzbrukumi no tīkla līdz šim vairāk saistījās ar personālajiem datoriem, taču tie apdraud arī mobilās ierīces. Lai cīnītos ar šiem draudiem, risinājumā «Kaspersky Mobile Security 7.0» ir izmantots efektīvs antivīrusu skeneris, SMS surogātpasta apkarošanas funkcija un ugunsmūris.

Antivīrusu skeneris automātiski pārbauda visus ienākošos un modificētos objektus, kā arī pēc pieprasījuma veic pilnu ierīces failu sistēmas pārbaudi. Surogātpasta apkarošanas modulis filtrē dažādus nevēlamus SMS. Savukārt ugunsmūris aizsargā pret uzbrukumiem un mobilo ierīču tārpiem, kas izplatās, izmantojot «Bluetooth» un «Wi-Fi».

www.antivirus.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu