Ar programmu «Vakara vējā» Daugavas Koncertzālē uzstāsies «bet bet» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncerti Daugavas Koncertzālē būs arī septembrī, mainās tikai koncerta dienas – ja kādreiz koncerti bija ceturtdienās, tad tagad katru piektdienu. 13.septembrī Daugavas Koncertzālē uzstāsies grupa «bet bet»* ar koncertprogrammu «Vakara vējā».

«bet bet»* - jā ar mazo! To apstirpina Guntars Račs

Speciāli koncertam «Daugavas Koncertzālē» grupa «bet bet» ir sagatavojusi programmu, kurā tiks iekļautas pašas populārākās dziesmas, taču krietni vien akustiskākās versijās un intīmākos aranžējumos. Zigfrīds stāstīs atmiņu stāstus, bet Guntars, dzejas dienu noskaņās, sola vairāku savu dzejoļu pirmizrādes no topošā dzejoļu krājuma «Ar labu nakti, Latvija». Šis solās būt īpašs vakars tiem, kuri jau labi pazīst grupas dziesmas, bet tiem, kuri tās dzirdēs pirmo reizi, nebūs jāviļas.

Jūs sagaida atvērtas muzikālas emocijas un tikai «bet bet» vien raksturīgais dziesmu pasniegšanas vieglums un humors. Līdzīgus priekšnesumus grupa neplāno sniegt vismaz gadu, un šī ir laba iespēja iepazīt mazliet citādu «bet bet» - daudz tuvāku!

Grupa «bet bet» uz skatuves ir jau vairāk kā 22.gadus un tās pamatsastāvu veido dziedātājs, vijolnieks un tagad arī TV raidījumu vadītājs Zigfrīds Muktupāvels, bundzinieks un dzejnieks Guntars Račs, ģitārists un dziesmu autors Uģis Tirzītis un grupas jaunākais dalībnieks- basģitārists un viens no «Liepājas brāļiem» Andris Alviķis. Šo gadu laikā ierakstījusi divpadsmit albumus, izdevuši septiņus ierakstu albumus un trīs labāko dziesmu izlases. Tādas grupas izpildītās dziesmas kā «Kāpēc man nav sarkans Mersedess», «Man vienalga viss», «Vakara vējā», «Mana mīļā meitene», «Agrā rītā», «Mēmā dziesma» un «Pieklauvē» jau ir kļuvušas par sava žanra latviešu popmūzikas klasiku.

  • Biļetes uz koncertu pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un «bilesuparadize.lv»
  • Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls.

Apmeklētājiem nav jāsatraucas par iespējamo rudenīgo laiku, jo Daugavas Koncertzāle atrodas zem jumta un organizatori sola parūpēties arī par īpašu apgaismojumu un siltumu, lai ikviens spētu komfortabli izbaudīt koncertu un brīnišķīgo skatu uz Daugavu.

Daugavas Koncertzāle savu sezonu noslēdz 20.septembrī, kad uz koncertzāles skatuves muzicēs kārtīgs liepājnieks – Ivo Fomins ar grupu!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu