Ar savu piedāvājumu klajā nāk trešais elektrības tirgotājs (121)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Elektroenerģijas cenu piedāvājumus iedzīvotājiem izstrādājis trešais elektroenerģijas tirgotājs - SIA «BCG Riga», portālu «Apollo» informēja AS «Sadales tīkls» pārstāve Renāte Meļķe.

SIA «BCG Riga» savā interneta mājaslapā publiskojusi elektroenerģijas piedāvājumus mājsaimniecībām, tādējādi jau trīs tirgotāji -AS «Latvenergo», SIA «Baltcom» TV» un SIA «BCG Riga» - ir izstrādājuši elektroenerģijas cenu piedāvājumus iedzīvotājiem. Savukārt ceturtais tirgotājs – SIA «220 Enerģija» – savus elektroenerģijas piedāvājumus varētu publicēt šonedēļ.

«Jau šobrīd, vēl pirms elektroenerģijas tirgus atvēršanas mājsaimniecībām, iedzīvotājiem ir nodrošināta izvēles brīvība, proti, ikviens var izvēlēties sev piemērotāko elektrības piedāvājumu no vairāk nekā desmit dažādiem tarifiem, un, kolīdz savu piedāvājumu publiskos SIA «220 Enerģija», izvēles brīvība būs vēl lielāka,» skaidro «Sadales tīkla» valdes loceklis Ilvars Pētersons. «Četri tirgotāji – tas ir daudz, ko salīdzināt un no kā izvēlēties.»

Gadījumā ja iedzīvotāji vēl marta sākumā nav saņēmuši piedāvājumus, viņiem jāsazinās ar tirgotājiem. Visa nepieciešamā informācija par tirgotājiem atrodama interneta mājaslapā www.sadalestikls.lv.

Komentāri (121)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu