Ar skandālu noslēgusies Dienvidamerikas kausa izcīņa futbolā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ar skandālu trešdien noslēgusies Dienvidamerikas Futbola konfederācijas (CONMEBOL) kausa izcīņas futbolā finālspēle starp Argentīnas komandu «Tigre» un Brazīlijas vienību «Sao Paulo».

Puslaika pārtraukumā «Tigre» komandas pārstāvji informēja spēles organizatorus par vietējo Brazīlijas drošības darbinieku rīcību, apgalvojot, ka viņiem ģērbtuvēs uzbrukušas par spēles kārtību atbildošās personas.

«Tigre» komanda atteicās otrajā puslaikā iziet laukumā, tāpēc spēle tika pārtraukta, bet tituls nonāca «Sao Paulo» rīcībā.

Argentīnas kluba pārstāvji apgalvo, ka vietējie drošības spēki komandas ģērbtuvēs piekāvuši vairākus futbolistus, bet vienam piedraudējuši ar ieroci.

«Tigre» komandas apgalvojumus par ieroču izmantošanu vietējie drošībnieki kategoriski noraidījuši, uzsverot, ka viņu ierašanās brīdi norisinājies kautiņš starp «Sao Paulo» komandas apsargiem, spēlētājiem un «Tigre» komandas apkalpojošo personālu.

Kā zināms, Brazīlijā notiks 2014.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu