Ar smieklīgu neveiksmi beidzas rūdīta noziedznieka nedarbi (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: marco monetti, CC BY-ND 2.0

Policija aizturējusi kādu zagli, kura nedarbi 23.aprīļa naktī beidzās ar pamatīgu neveiksmi - garnadzis iesprūdis kioskā, kuru bija mēģinājis apzagt. 

Kā informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē, 14.aprīlī policijā saņemta informācija par zādzību no kāda dzīvokļa Daugavpilī, kur caur pirmā stāva logu nozagts metāla seifs ar šaujamieroci.

Par zādzību tika uzsākts kriminālprocess.

Jau pēc neilga laika policijas darbinieki noskaidroja personu, kura iespējams varētu būt izdarījusi šaujamieroča zādzību. Veicot 1991.gadā dzimušā vīrieša pārbaudi saistībā ar notikušo, viņa dzīvesvietā policisti atrada zagto šaujamieroci.

Jaunais vīrietis jau iepriekš neskaitāmas reizes nonācis policistu redzeslokā tieši par mantiskā rakstura noziegumiem.

Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka minētais vīrietis pastrādājis vēl vienu zādzību no kāda cita dzīvokļa tajā pašā rajonā.

Informācija par šo zādzību policijā tika saņemta tikai 15.aprīlī, taču likumsargi pieļauj, ka zādzība pastrādāta jau agrāk – pēc analoģiskas shēmas notika iekļūšana caur pirmā stāva logu un nozagtas vērtīgas mantas.

Aizdomās turamajam tika piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Turpinot savas pretlikumīgas darbības, 23.aprīļa naktī vīrietis uzlauza kādu kiosku pilsētas centrā, taču šoreiz viņa nedarbi beidzās neveiksmīgi - ļaundaris tika aizturēts notikuma vietā, jo pēc iekļūšanas kioskā tika bloķētas uzlauztās durvis un zaglis nevarēja tikt ārā.

Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu