Ar tūkstošiem kailfoto «Facebook» lietotāji pauž atbalstu princim Harijam (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lielbritānijas prinča Harija atbalstam izveidotai grupai sociālo komunikāciju vietnē «Facebook» īsā laikā pievienojušies tūkstošiem lietotāju, kas ievietojuši portālā savus kailfoto.

Atbildē uz sacelto skandālu ap internetā nopludinātajiem prinča Harija kailfoto no ballītes Lasvegasā, vietnē «Facebook» izveidota interešu grupa ar nosaukumu «Atbalsti princi Hariju ar kailu sveicienu!», kurai īsā laikā pievienojušies 13 000 portāla lietotāju, kuru skaits turpina strauji pieaugt.

Paužot atbalstu britu princim, vietnē ievietotas neskaitāmas fotogrāfijas, kurās cilvēki pozē dažādās atkailināšanās pakāpēs, militāri salutējot princim.

Starp atbalstītājiem ir arī vairāki Afganistānā dienējoši britu karavīri, kas princim militāri salutē kaili, pieseguši vien savu vīrišķo lepnumu ar ķiverēm vai automātiem.

Princis Harijs pats desmit nedēļas dienējis Afganistānā, taču bija spiests 2008.gada februārī priekšlaicīgi beigt savu misiju, jo mediji pārkāpa noteikto embargo ziņām par viņa dienestu.

Kā jau ziņots, slavenību ziņu vietnē «TMZ.com» pagājušajā nedēļā publicētas divas fotogrāfijas, kurās princis Harijs redzams kails, izklaidējoties kopā ar draugiem Lasvegasā, kā arī virkne piedienīgāku fotogrāfiju ar 27 gadus vecā prinča izklaidēm.

Lielbritānijas karaļnams apstiprinājis, ka publicētās fotogrāfijas ir īstas, taču atteicās sniegt kādus sīkākus komentārus.

Karaliskā ģimene arī vērsās Preses sūdzību komisijā, pieprasot, lai britu laikraksti nepublicē fotogrāfijas, jo tas būtu prinča privātās dzīves neaizskaramības pārkāpums.

Vienīgais laikraksts, kas nepakļāvās karaļnama prasībai, bija Rūpertam Merdokam piederošais tabloīds «The Sun», paziņojot, ka laikraksts tādējādi iestājas par preses brīvību un ka sabiedrībai ir tiesības fotogrāfijas redzēt.

Neskatoties uz bulvārpresē sacelto ažiotāžu, aptaujas liecina, ka vairums britu uzskata, ka prinča Harija draiskošanās ar kailām sievietēm privātā ballītē ir pieņemama uzvedība, liecina pētījumu centra «YouGov» aptaujas dati, kas publicēti laikrakstā «The Sunday Times».

68% aptaujāto atzina, ka jaunam, neprecētam vīrietim izklaidēties brīvdienās, kas viņam bijušas kā privātpersonai, ir pieņemami. Savukārt 22% šādai nostājai nepiekrīt.

61% aptaujāto arī uzskata, ka mediju magnātam Rūpertam Mērdokam piederošais laikraksts, publicējot fotogrāfijas, rīkojies aplami, savukārt 25% norādījuši, ka «The Sun» bijušas tiesības attēlus publicēt.

Princis Harijs desmit dienas pavadīja ASV, izklaidējoties ar draugiem, pirms atgriešanās pie saviem militārajiem pienākumiem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu