Arī Čiličs pieķerts dopinga lietošanā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šobrīd ATP ranga 15. vietā esošais horvātu tenisists Marins Čiličs arī pieķerts aizliegto vielu lietošanā, šodien vēsta Horvātijas masu mediji.

Čiličs aprīlī sekmīgi izgājis dopinga pārbaudes Montekarlo «Masters 1000» sērijas turnīra laikā, tomēr divas nedēļas vēlāk Minhenes «ATP World Tour 250» sērijas turnīra laikā viņš «iekritis», atsaucoties uz «uzticamiem avotiem» vēsta laikraksts «Slobodna Dalmacija».

Paredzams, ka lielāka skaidrība varētu būt nākamajā nedēļā, kad 24 gadus vecajam horvātam jānosūta savi paskaidrojumi Starptautiskajai Tenisa federācijai (ITF).

Tikmēr Čiliča menedžeris atzinis, ka pozitīvi dopinga rezultāti uzrādījušies «neuzmanīgas glikozes lietošanas rezultātā».

Masu mediji vēsta, ka Čiličs par pozitīvajiem rezultātiem uzzinājis Vimbldonas turnīra laikā un tieši tas bijis iemesls kāpēc viņš neuzsāka maču pret francūzi Keniju de Šeperu. Iepriekš tika apgalvots, ka sportistam ir kājas trauma.

Informācija par Čiliča pozitīvajiem rezultātiem izskanējusi divas dienas pēc tam, kad 18 mēnešu diskvalifikāciju saņēma šobrīd ATP ranga 53. vietā esošais serbs Viktors Troickis, kurš izvairījās no asins analīžu veikšanas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu